Categorii: Stiri

Angajații Metrorex intră în grevă după 10 noiembrie!

Grevă la metrou după 10 noiembrie – sindicaliștii de la Metrorex acuză că nu se dorește mărirea salariilor lor și ameliorarea siguranței traficului și avertizează că vor intra în grevă generală.(CITEȘTE ȘI: SUPER-IMAGINI CU BURTICA DE GRAVIDUȚĂ A ANDREEI BĂLAN!)

Ion Rădoi șeful sindicaliștilor de la Metrorex spune că dacă nu se ajunge la o înțelegere va avea loc o grevă generală la metrou în perioada 10-15 noiembrie 2018 după parcurgerea pașilor legali. El acuză compania că nu știe cum să plătească firmei italiene Astaldi peste 100 de milioane de lei drept daune la magistrala V in condițiile in care este dezinteresată de majorarea salariilor la angajați, informează digi24.ro.(NU RATA, AICI: FOSTA PREZENTATOARE TV RALUCA MOIANU, ÎN DOLIU LA 4 LUNI DE LA MOARTEA SOȚULUI!)

Oana Roman, SLABA rau la nunta Adelinei Pestriu! Invitatii se holbau la ea si nu le venea sa creada cum aratat

Cererea de majorare salarială a angajaților Metrorex este de 42% în condițiile în care salariul mediu brut la metrou este de 7.500 lei, aici fiind inclus un spor de condiții grele de 50%. În ultimii ani, angajații de la metrou au primit constant majorări de 10% pe an la negocieri.

Tragedie la mare! A fost găsit mort pe plaja! Ce facuse cu putin timp inainte sa moara! Nu le-a venit sa creada...
Vedeta, la un pas de MOARTE la nastere: 'Scoteau numai CHEAGURI din mine!' 9 medicii s-au chinuit sa ii salveze viata
Cine era și cum arată acum rivala de moarte a Elenei Ceaușescu. „Soția dictatorului m-a scos din cinematografie și Ion Iliescu din...
Florin Călinescu a fost dat afara de la Pro TV de urgență!
Lovitură năucitoare pentru Dăncilă din interiorul PSD: ”Nu are cum să fie candidatul PSD. Mi se pare îngrozitor”
Ce mamă sexy are Dan Bălan! Ludmila are 61 de ani, dar arată spectaculos în costum de baie
Publicat: 26/10/2018 | 14:45
Share
Publicat de
Andrei Bordianu