ANISIA GAFTON va prezenta un super-show la PRO TV! A devenit cunoscută la ”Românii au Talent”

Publicat: 15/06/2016 | 23:20

Anisia Gafton este o tânără de 29 de ani, din Iaşi şi una dintre puţinele femei care fac spectacole de comedie. Chiar dacă activează într-o lume condusă de bărbaţi, tânăra nu s-a lăsat nici o secundă descurajată de acest lucru, singurul lucru pe care şi-l doreşte este să facă lumea să râdă.

 

O să fac tot posibilul să fac pe toată lumea să râdă. Atât îmi doresc„, a spus tânăra în emisiune.

A câştigat premiul de originalitate, la ‘’Românii au talent’’

Anisia a câştigat premiul de originalitate în valoare de 10.000 euro. Deşi suma nu este una de neglijat, blonda a glumit că „deja am cheltuit toţi banii, probabil pentru că am zis în emisiune că, dacă voi lua locul întâi, voi da de băut, dar doar în valoare de 10.000 de euro!”.

Anisia Gafton a câştigat premiul pentru originalitate la ''Românii au talent'', în valoare de 10.000 euro.
Anisia Gafton a câştigat premiul pentru originalitate la ”Românii au talent”, în valoare de 10.000 euro.

Chiar dacă este una dintre puţinele femei din domeniul stand-up comedy, carismatica moldoveancă a spus că nu a trecut până acum prin momente jenante, în care trebuie să anunţi glumele, atunci când publicul nu reacţionează, dar şi că este dificil să îţi păstrezi simţul umorului într-o astfel de situaţie.

Cu toate că a fost o apariţie sexy în emisiune, aceasta spune că nu are iubit pentru că „încă nu iubesc”, deşi atunci când a fost prezentă în emisiune, aceasta a fost însoţită de cineva, însă distanţa se pare că i-a despărţit iremediabil. Atunci când vine vorba despre subiectele pe care le abordează, Anisia Gafton în momentele sale de stand up comedy, aceasta a spus cu umor că „bag tot, mai puţin politică”.

Însă, admiratorii acesteia nu şi-au pierdut speranţa, deşi Anisia a fost asaltată de bărbaţi după ce a apărut în emisiune, spunând că mulţi nu au înţeles că pe scenă era un rol de „moldoveancă beţivă”, dar că ea se concentrează în prezent pe turneu de stand-up comedy prin ţară.

În urma participării la show-ul ‘’Românii au talent’’, blonda va prezenta alături de Gabriel Coveşeanu, emisiunea ‘’Vorbeşte lumea’’, timp de două săptămâni. După acest scurt proiect, cei de la Pro Tv îi vor da moldovencei o nouă emisiune.

Cum a ajuns Anisia să cocheteze cu momentele de comendie

Primul contact cu stand up-ul l-a avut în grădiniţă, când educatoarea o punea să spuna “Capra cu trei iezi”. Ceva mai târziu, prin clasa a doua, rudele o rugau să povestească ce a făcut în ziua respectivă, la şcoală. Obişnuia să îşi imite învăţătoarea, iar rudele sale râdeau. Anisia nu înţelegea de ce, dar era un sentiment plăcut.

Primul contact cu stand-up-ul l-a avut în grădiniţă.
Primul contact cu stand-up-ul l-a avut în grădiniţă.

În şcoala generală a făcut şi dansuri, dar a avut un accident şi a renunţat. S-a înscris la facultatea de Informatică, a făcut trei ani şi s-a reorientat către teatru. A participat şi a câştigat mai multe concursuri de teatru în ţară. A făcut un an şi jumătate facultatea de teatru George Enescu, Iaşi.

S-a apucat de stand-up comedy în momentul în care, la un festival de teatru, a aflat că piesa de teatru în care juca a fost suspendată. În schimb, pentru prima oară în viaţa ei, s-a înscris la stand-up, deşi nu era sigură că poate face faţă. 

 

Citește și...