Antonia este in prag de colaps! Velea s-a intors la Ana si s-au afisat din nou ca o familie! Totul s-a intamplat de curand!

Publicat: 03/12/2013 | 00:08

Artistul a dat nas in nas cu sotia la petrecerea unui prieten comun. Cei doi au stat de vorba si pareau sa se inteleaga de minune. In tot acest timp, Antonia, iubita lui Alex Velea il astepta pe artist acasa, fara sa aiba habar de ceea ce se intampla. 

Povestea dintre Alex Velea, sotie si amanta pare sa nu se termine nicicand. Artistul s-a despartit de Ana, s-a mutat cu Antonia, insa lucrurile nu par sa se limpezeasca. Motivul? Alex nu divorteaza legal, iar din cand in cand se mai si intalneste cu sotia. Acelasi lucru s-a intamplat si joia trecuta, cand Alex si Ana au dat nas in nas in casa unui prieten, care isi serba ziua de nastere.

Alex Velea

Ce-i drept, artistul nu a stiut ca si sotia lui va veni la eveniment, insa, odata ce s-au vazut, au stat ore intregi de vorba si pareau sa se simta bine impreuna. Desi nu au facut gesturi care sa tradeze o apropiere fizica, Alex si Ana pareau o adevarata familie, nicidecum ca doi tineri aflati in pragul divortului.

Succesul Antoniei si al lui Alex Velea este contrar tuturor asteptarilor
Succesul Antoniei si al lui Alex Velea este contrar tuturor asteptarilor

In tot acest timp, iubita acestuia, Antonia, se afla acasa, alaturi de o prietena si, cel mai probabil, il astepta pe Velea. Surse din cercul de prieteni ai celor doi ne-au marturisit ca solistul nu i-a spus nici pana acum Antoniei ca a petrecut cateva ore bune in compania sotiei, temandu-se, probabil, de un scandal.

Alex nu a divortat inca de sotia lui
Alex nu a divortat inca de sotia lui

De altfel, in utlima vreme, tot mai multe voci sustin ca solista este cu nervii in piuneze si ca l-a amenintat pe Velea ca se va desparti definitiv de el daca nu intenteaza divort, cat mai repede.

 

Claudia Balan

 

Citește și...