Antonia tine cu dintii de silueta: “Am grija de fiecare data”. Cum arata inainte VS. dupa sarcina!

Publicat: 20/03/2016 | 18:44

Chiar dacă pare că n-a ţinut o dietă în viaţa ei, cântăreaţa Antonia este totuşi foarte atentă cu ceea ce mănâncă. Aşa că, iubita lui Alex Velea are mare grijă la kilogramele în plus, iar recent ne-a spus cu ce alimente se răsfaţă.

În urmă cu un an, la începutul lui 2015, fanii artistei îi atrăgeau atenţia că s-a „cam îngrăşat”, după ce Antonia postase o fotografie pe contul său de Facebook. Dacă pe atunci părea să nu îi prea pese ce mănâncă, acum Antonia a dezvăluit că are totuşi grijă de silueta sa. Mai ales acum, când se află şi după ce-a de-a doua sarcină. Imediat după ce l-a născut pe Dominic, iubita lui Velea a încercat să revină la kilogramele dinainte de sarcină.

‘Mi-am revenit în formă destul de rapid după sarcină pentru că am făcut sport cu antrenorul meu şi am făcut sport şi acasă singură. În plus, am grijă de fiecare dată să mănânc sănătos- piept de pui la grătar cu orez şi salată, broccoli, legume, în general. Bineînţeles, ca orice om mai şi cedez, mai mănânc şi dulciuri, dar în mare, mă ţin de acest regim. Recunosc că mă ajută şi moştenirea genetică”, a spus Antonia. Tot în urmă cu un an, iubitul Antoniei, Alex Velea, recunoştea că acasă cei doi consumă adevărate „bombe calorice” şi se dau în vânt după prăjituri pufoase cu multă frişcă, dar şi după… ceafă de porc.

Cântăreaţa a recunoscut că pentru ea este floare la ureche să dea jos câteva kilograme, atunci când simte că s-au acumulat prea multe. Mai mult, Antonia are şi-un as în mânecă, iar secretele ei sunt moştenirea sa genetică, dar şi arderile rapide. La început de 2016, Antonia arată de minune şi nimeni n-ar avea de ce să îi reproşeze că i se vede niciu kilogram peste măsură.

Razvan Sava

Citește și...