Antrenorul-jucător de la Târgu Mureş şi fundaşul său au făcut noapte albă păziţi de bodiguarzi. Au plecat din club la 6 dimineaţa după înfrângerea din campionat!

Publicat: 20/03/2016 | 22:30

Dacă nu s-ar fi supărat pe noi ca mutu pe surd, i-am fi pomenit aici numele. Dar el e supărat aşa că îi vom spune antrenorul-jucător. Culmea însă, nici nu prea antrenează, de vreme ce altul ocupă (cel puţin oficial) locul ăsta la Târgu Mureş, dar nici nu prea joacă.

Asta nu înseamnă, totuşi, că antrenorul-jucător nu are zbuciumul lui interior, trăirile lui dramatice după fiecare înfrângere a echipei. Asemenea frământări l-au încercat şi vineri noapte, la nici două ore după ce antrenorul-jucător şi colegii lui de la ASA părăseau cu coada-ntre picioare terenul Astrei Giurgiu. A fost 1-0 pentru băieţii lui Şumudică, iar eşecul n-a picat deloc bine. Mâhnit că echipa nu a răspuns indicaţiilor lui tehnico-tactice, antrenorul-jucător l-a luat (imediat după finalul meciului, de la 22.15) pe fundaşul Paul Pârvulescu la o ”analiză” mai amănunţită.

Au plecat împreună de la Giurgiu şi s-au oprit, după vreo trei sferturi de oră, în Bucureşti, la Fumetto un restaurant cam cât un duplex, cu o proprietară celebră: Raluca Bădulescu. Aceeaşi Raluca pe care traficantul de droguri Vasile Ciobanu, zis Raj, şi-o amintea ca fiindu-i clientă, într-o declaraţie făcută în noiembrie 2014: ”Un prieten de-al meu i-a dat numărul de telefon şi am fost sunat chiar de ea (n.n. – Raluca Bădulescu). M-am întâlnit cu ea, o ştiam de la televizor. Când am văzut că vine ea, am zis wow. Şi ea mi-a spus… mi-a zis prietenul meu că ai ceva foarte bun. Era vorba de cocaină. Şi mi-a zis că vrea şi ea (…) Îmi plătea 500, 700, 800 de euro. Era 100 de euro gramul. Prima dată aşa a fost. După mă suna, mă duceam direct la ea acasă, nu ne vedeam în public. Mă cunoştea şi portarul, urcam sus la etajul trei”.

Dar nici nu ştim de ce vorbim acum despre asta. Vă întrebaţi ce legătură ar putea să existe între cocaină, Raluca Bădulescu şi antrenorul-jucător? Niciuna, desigur! Poate doar că vineri spre sâmbătă noapte, Raluca i-a fost gazdă antrenorului-jucător şi că i-a rezervat exclusiv sala de la etajul restaurantului. Acolo, băieţii de la Târgu Mureş (cu soţiile lor) şi cu prietenii de fotbalişti (vreo 5-6 la număr) au rămas până la orele 6 şi puţin.

Sâmbătă, 19 martie. Ora 6.05. Antrenorul-jucător, împreună cu Paul Pârvulescu şi soţiile, pleacă din ”Fumetto” după o noapte... albă
Sâmbătă, 19 martie. Ora 6.05. Antrenorul-jucător, împreună cu Paul Pârvulescu şi soţiile, pleacă din ”Fumetto” după o noapte… albă

Ce au făcut acolo exact, doar ei ştiu, întrucât cei doi bodiguarzi pioniţi la intrare, cu misiunea clară de a nu lăsa pe nimeni înăuntru, au avut grijă ca totul să aibă loc ”la secret”.

Noi, cei de la CANCAN.ro (site-ul nr. 1 din România), nu putem decât să deducem că…

1. Nu s-a fumat, căci, de!, legea antifumat interzice asta în spaţiile închise şi nu se face să nu respecţi legea;

2. Nu s-a băut picătură de alcool. La plecare (la ora 6.04), antrenorul-jucător a urcat la volanul Porsche-ului său (după ce, în prealabil, i-a deschis elegant uşa partenerei), semn că duce o viaţă sportivă exemplară departe de sticle şi pahare;

şi 3. Nu s-a vorbit urât, aşa cum se obişnuieşte prin peluze. Erau, totuşi, două doamne de faţă, Sandra Bachici (a treia soţie a antrenorului-jucător) şi Ana Maria Pârvulescu (consoarta lui Paul).

Dacă ar fi să dăm crezare pereţilor, care au şi ochi, şi urechi şi care ne-au scris (atât cât s-au priceput, la celebra adresă de mail pont@cancan.ro), în urma găştii au rămas o mulţime de serveţele umede, de la cât au plâns cu toţii, cei prezenţi, după înfrângerea din campionat. 

Ora 6.08. După ce s-a despărţit de prietenii lui, antrenorul-jucător a urcat la volan, semn că duce o viaţă sportivă exemplară
Ora 6.08. După ce s-a despărţit de prietenii lui, antrenorul-jucător a urcat la volan, semn că duce o viaţă sportivă exemplară

Adrian Nicolae

Citește și...