Anul Nou se cunoaste cel mai bine la cumparaturi! Ce vedeta de la noi a plecat la mall, in a doua zi din ianuarie, cu mama!

Publicat: 05/01/2014 | 00:29

Putine dintre femei sunt cele care nu merg la cumparaturi fara sa apeleze o prietena buna, care sa ii spune in ce ii sta cel mai bine. In cazul nostru, prietena cea mai buna este si mama vedetei.

Primele zile ale anului 2014 au adus reduceri consistente in majoritatea magazinelor din mall, care s-au grabit sa le ofere oferte de nerefuzat clientilor care mai aveau ceva bani de cheltuit.

Dupa o petrecere obositoare de Revelion si mesele imbelsugate de Craciun, cea mai buna idee pentru doamnele si domnisoarele care au vrut sa isi mai clateasca ochiul si sa faca si ceva cumparaturi a fost, astfel, mall-ul.

Crina Matei

Seara de 2 ianuarie a fost numai buna pentru Crina Matei, o impatimita a cumparaturilor, sa inceapa sa bata magazinele pline de reduceri.

Cum nicio prietena nu i-a fost probabil disponibila inca de la inceputul anului, Crina a iesit la mall cu mama ei, gata sa dea sfaturi despre ce achizitii sunt sau nu potrivite pentru silueta actritei.

crina matei

Cele doua s-au uitat o vreme la hainele dintr-un cunoscut magazin, unde preturile erau in scadere vizibila, analizandu-le pe toate partile.

crina matei

Apoi, s-au mutat la raionul lenjerie, unde au studiat indelung oferta de dress-uri, actrita incercand sa isi convinga mama ca produsul pe care vrea sa il cumpere este convenabil.

main

Pana la urma, preocupate si foarte serioase, au mers mai departe, discutand despre o noua destinatie de shopping.

D.B.

 

Citește și...