Anunţul făcut de Familia Regală cu privire la liceanul care a înghenuncheat în faţa catafalcului Regelui Mihai I la Sala Tronului

Publicat: 24/01/2018 | 08:25

Familia Regală a României a luat atitudine faţă de Vlad, liceanul care a înghenuncheat în faţa catafalcului Regelui Mihai I la Sala Tronului, în Palatul Regal din Bucureşti. Adolescetul a fost chemat la Palatul Elisabeta.

Familia Regală a României a postat pe Instagram fotografia cu Vlad, liceanul care a înghenuncheat în faţa catafalcului Regelui Mihai I la Sala Tronului, în Palatul Regal din Bucureşti, şi a anunţat că adolescentul a fost invitat, marţi, la Palatul Elisabeta de către Majetatea Sa Margareta şi Principele Radu.

”Vlad, liceanul care a înghenuncheat în faţa catafalcului Regelui Mihai I la Sala Tronului, în Palatul Regal din Bucureşti, s-a numărat printre invitaţii Majestăţii Sale Margareta şi ai Principelui Radu la Palatul Elisabeta ieri, 23 ianuarie 2018, în ajunul Zilei Unirii”, este mesajul postat pe pagina oficială de instagram a Familiei Regale a României.

Citește și...