Anunţul trist de ultimă oră: ”Nicu Maharu s-a topit pe picioare!” Din păcate, medicii…

Publicat: 08/06/2017 | 12:25

Problemele de sănătate l-au doborât pe Nicu Maharu. Petrecăreţ fără pereche, fostul iubit al Simonei Sensual a suferit o semi-paralizie pe partea stângă. După ce medicii au fost chemaţi pentru a-l consulta, punând totul pe seama unui accident vascular celebral, Maharu a refuzat să se interneze în spital. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Se pare că situaţia este din ce în ce mai gravă, boala de care suferă i-a afectat organele interne, iar medicii nu i-au dat şanse. (VEZI ŞI: Simona Sensual, adevărul despre Maharu: „În acest moment este…“)

Nicu Maharu s-a topit pe picioare. Din păcate, medicii nu i-au dat şanse, deoarece boala este într-un stadiu avansat. A renunţat la regim şi s-a resemnat cu gândul că nu mai sunt şanse pentru recuperare”, a declarat o persoană apropiată de Nicu Maharu pentru CANCAN.ro, site-ul nr, 1 din România.

Simona Sensual, cea cu care Nicu Maharu s-a iubit aproape şapte ani, a renunţat de ceva vreme la apariţiile mondene, dar şi la cariera muzicală şi s-a dedicat bucătăriei. Ea este acum o femeie de casă împlinită, deşi a mărturisit, de curând, că nu este în nicio relaţie şi preferă să rămână singură o perioadă. (VEZI ŞI: Simona Sensual, la proba costumului de baie! Cum arată şatena după ce s-a retras din lumina reflectoarelor)

Citește și...