Apariţie bizară a vedetei PROTV! A venit îmbrăcată până-n gât la plajă!

Publicat: 23/08/2016 | 17:55

Lili Sandu (37 de ani) şi-a găsit fericirea în braţele unui tinerel de 25 de ani, frumos foc şi cunoscut pe plan internaţional. Silviu Tolu este model de talie mondială şi a cucerit-o imediat pe fosta concurentă de la ’’Ferma Vedetelor’’.

CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, i-a filmat pe cei doi îndrăgostiţi pe plaja litoralului românesc, fiind tandri unul cu celălalt. Ceea ce ne-a surprins foarte tare a fost apariţia bizară a vedetei Pro Tv, era acoperită până-n gât. Pe lângă faptul că avea o rochie de plajă lungă, în care îşi ascundea formele sexy, vedeta şi-a mai luat o cămaşă, nu care cumva să rămână vreo parte a corpului descoperită.

Să fie oare iubitul tinerel foarte gelos, încât să n-o poată vedea nimeni dezbrăcată pe frumoasa actriţă, nici măcar la plajă? Tot ce e posibil, având în vedere că Lili arată foarte bine şi atrage privirile multor bărbaţi.

Lili Sandu, acoperită până-n gât la plajă.
Lili Sandu, acoperită până-n gât la plajă.

Vedeta nu a lăsat dovezile de dragoste să apară pe Internet, dar iubitul ei nu a fost de aceeaşi părere şi a publicat diverse poze din vacanţe alături de femeia care i-a cucerit inima. Model internaţional, acesta petrece mult timp al New York, în timp ce iubita sa încerca să-şi facă o carieră pe Coasta de Vest, în însoritul Los Angeles.

A venit în România pentru ea

Stabilit de ani buni în State, acolo unde la 18 ani a devenit imaginea unui celebru brand şi a început să cunoască succesul, Silviu revenea în România foarte rar, doar pentru a-şi vedea familia. Dar acum, stă în ţară doar de dragul iubitei sale, să nu o lase singurică.

Silviu este cel mai de succes model masculin român, fiind inclus în TOP 100 cele mai influente modele ale lumii de către revista CLIENT, pe poziţia 28. Cunoscut pentru cele 6 campanii principale consecutive ale brandului GUESS, modelul a realizat de asemenea campanii pentru branduri precum LONGCROFT, Garnier şi DRYKORN. În plus, este şi blogger.

Printre cuceririle vedetei ar fi fost şi Gerard Butler

La un moment dat au apărut zvonuri că s-ar fi iubit cu actorul Gerard Butler, dar actriţa a negat vehement speculaţiile, precizând că actorii curtează femeile frumoase.

L-am cunoscut pe Gerard acum 3 ani la New York, la un eveniment, după care ne-am reîntâlnit în Los Angeles, dar nu s-a întâmplat nimic.În general, actorii curtează femeile frumoase, spunea vedeta în urmă cu doi ani.

A participat la ”Ferma Vedetelor”, ajungând până în semifinală

Lupta s-a dat între Lili, Maria, Paul si Vasile, iar după cele 12 voturi, Lili a fost cea eliminată, după ce a primit şase voturi în comparaţie cu cele cinci ale lui Vasile. Maria a primit un singur vot, în timp ce Paul a fost concurentul care a fost salvat fără să primească nicio „piatră eliminatorie”.

Lili Sandu a ajuns până în semifinală la ''Ferma Vedetelor''.
Lili Sandu a ajuns până în semifinală la ”Ferma Vedetelor”.

Ziua decisivă a început într-o atmosferă de sărbătoare, după ce fermierii au organizat nunta unui cuplu de români, respectându-se tradiţiile şi obiceiurile din ţara noastră. Cei 16 concurenţi s-au întrecut pe ei înşişi, arânjând frumos ferma şi pregătind numeroase bucate româneşti.

Citește și...