Aparitie de senzatie pe litoral: Viorel Lis si-a tras slip de salvamar si… Vezi ce facea in tot acest timp Oana, pe sezlong!

Publicat: 18/08/2014 | 00:19

Desi are probleme de sanatate, Viorel Lis stie ca trebuie sa-i faca pe plac sotiei sale si sa iasa din rutina zilnica de dragul ei. Recent, fostul edil a mers la mare, doar de dragul Oanei. Lis nu numai ca s-a simtit bine, dar a atras si toate privirile.

Dupa ce mai multe weekend-uri, Oana Lis a mers singura in statiunea Mamaia sau insotita de prietene ei, in acest sfarsit de saptamana, Viorel i-a facut pe plac si a insotit-o. Cei doi nu au stat in camera si in ciuda problemelor de sanatate ale fostului edil al Capitalei, au mers pe plaja.

Viorel nu se mai afla la varsta cand intoarce privirile pe plaja
Viorel nu se mai afla la varsta cand intoarce privirile pe plaja

El s-a imbaiat, Oana s-a conversat

In timp ce Viorel Lis incerca apa marii, Oana statea de vorba cu un alt barbat pe plaja. Gestul blondei nu l-a deranjat deloc pe fostul edil al Capitalei, care se pare ca era mult mai preocupat de aranjarea sortului de plaja, decat de ceea ce face sotia lui.

oana si viorel lis

Viorel Lis nu se mai afla la varsta la care sa poata intoarce privirile atunci cand isi arata corpul pe plaja, insa au existat cateva doamne care au intors privirea dupa el, in momentul in care si-a facut aparitia, cel mai probabil recunoscandu-l.

oana si viorel lis

Oana nu a ramas in costum de baie

Daca Viorel facea drumuri dese intre sezlong si apa marii, nu acelasi lucru se utea spune despre Oana. Paparazzii CANCAN.RO au fotografiat-o in momentul in care, dupa conversatia purtata cu un alt barbat, s-a asezat pe un sezlong langa sotul ei. Blonda nu s-a grabit sa renunte la topul si fusta care aproape ii ajungea pe nisip, ci s-a grabit sa-si scoata crema de protectie solara.

In timp ce Viorel se indrepta spre sezlong, Oana purta discutii cu un alt barbat
In timp ce Viorel se indrepta spre sezlong, Oana purta discutii cu un alt barbat

Oana s-a uns bine pe partile pielii care ramaneau neacoperite, iar apoi a trecut la ten. Dupa ce a scos din geanta o oglinda, a inceput sa se unga cu crema, spre disperarea lui Viorel, care parea ca si-ar fi dorit ca Oana sa intre cu el in apa, ca in vremurile bune.

Oana nu se dezbraca in costum de baie, insa foloseste creme cu protectie solara
Oana nu se dezbraca in costum de baie, insa foloseste creme cu protectie solara

CITESTE SI:

Fostul edil nu pare prea incantat de sederea pe plaja
Fostul edil nu pare prea incantat de sederea pe plaja

Au plecat sa uite de boli si de depresie

Daca in anii trecuti, Oana si Viorel erau aproape toata vara la Constanta, tinand cont ca cei doi au o sumedenie de prieteni aici, problemele de sanatate ale fostului primar al Capitalei, i-au tinut departe in acest an. Totusi, CANCAN.RO a mai intalnit-o pe Oana singura pe litoralul romanesc, incercand sa-si rezolve depresia in care spune ca a intrat de cand starea de sanatatea a lui Lis s-a agravat. Se pare insa ca briza marii nu si-a facut efectul prea tare, caci sotia lui Viorel are aceeasi fata incruntata si nu mai zambeste asa cum o facea inainte.

Denisa Macovei

 

 

Citește și...