Aparitie INCREDIBILA la mitingul de la Cotroceni! Mircea Badea ar fi luat-o razna daca vedea cine e in spatele lui

Publicat: 10/08/2014 | 20:09
Aparitie INCREDIBILA la mitingul de la Cotroceni! Mircea Badea ar fi luat-o razna daca vedea cine e in spatele lui

Mircea Badea a venit duminica la mitingul din jurul Palatul Cotroceni. Imbracat intr-un maiou mulat de culoare alba, insa foarte ocupat sa vorbeasca la telefon, prezentatorul nu a sesizat cine se afla in spatele lui.

Tudor Ionescu, cel poreclit Tudy, a fost cea mai bizara aparitie la mitingul de la Palatul Cotroceni. Fostul amant al Oanei Zavoranu a aparut chiar in spatele lui Mircea Badea. Acesta este un dusman inversunat al presedintelui Traian Basescu.

badea

Tudy a fost in trecut membru intr-un partid politic, insa s-a retras si a dat cu piciorul unei cariera in Parlamentul European, unde a fost doar stagiar. Acesta a absolvit Facultatea de Stiinte Politice, are un masterat la Bruxelles si vorbeste fluent 6 limbi straine.

badea

CITESTE SI
Zavo trece prin clipe de cosmar! Ce face Tudy, barbatul care a despartit-o de Pepe, acum: a uitat de scandalul XXX si….

Tudy, fostul amant al Oanei Zavoranu, a ajuns la munca de jos! Uite ce transpira cu roaba in mana!

Se iubeste cu o blonda 

tudy

Dupa ce s-a despartit de Oana Zavoranu, viata sentimentala a lui Tudor Ionescu, alias Tudy, s-a cam dus de rapa. A reusit cu greu sa se mai lipeasca de alte femei, iar relatiile au fost scurte. Cea mai noua cucerire a acestuia e o blonda.
Recent, el a fost surprins de paparazzii CANCAN.ro in mall cu o blonda, probabil ramanand cu traume de pe urma lui Zavo, care e bruneta.

D.C.