Apelul emoţionant al unei tinere pentru un bărbat bolnav de leucemie: „Poate fi luna în care renaşte”

Publicat: 17/07/2017 | 17:57
Apelul emoţionant al unei tinere pentru un bărbat bolnav de leucemie: „Poate fi luna în care renaşte”

Florin Răcoare, un tânăr de 30 de ani, angajat într-o multinaţională, trebuia să facă nunta luna aceasta. Din nefericire, el a aflat că este bolnav de leucemie, iar fericitul eveniment s-a amânat. Acum, o prietenă a acestuia a făcut apel la ajutor pentru salvarea vieţii tânărului.

Oana Vasiu, o prietenă a tânărului de 30 de ani, a făcut un apel emoţionat pe Facebook pentru ca Florin Răcoare să fie salvat.

„Român, bărbat tânăr, cam până în 30 de ani, cu o prezenţă plăcută, educat, profesionist, angajat într-o multinaţională, logodit, urmează să fie mire în vara lui 2017.

Domnilor, câţi dintre voi vă identificaţi cu măcar 3 dintre „criteriile” astea?

Fetelor, câte dintre voi v-aţi gândit la iubitul / fratele / prietenul / colegul de birou / vecinul din bloc / fostul coleg de liceu când aţi citit câteva dintre cuvintele de mai sus?

Părinţi, câţi dintre voi v-aţi identificat fiul?

Mai adaug un „criteriu”: suferă de leucemie.

A aflat acum câteva luni. Ce părea să fie oboseala creată de muncă, dedicare, pregătirea nunţii lui cu #Adina, s-a dovedit a fi o boală cruntă.

Se stinge încet şi formularul 112 pentru tratamentul lui a fost respins. C-aşa e … birocraţia.

Totuşi, medicii de la o clinică din Turcia îl aşteaptă la tratament, deşi în România doctorii i-au spus lui #FlorinRăcoare că nu îl mai pot ajuta.

Singurul lucru de care mai e nevoie sunt cei 120.000 Euro (costul tratamentului). Da, ştiu, la fel ca şi în cazul #impreunapentrueva şi multe altele, şi acum banii par să fie cei care decid dacă Florin va fi bine sau nu.

Şi Florin va fi bine. Trebuie să fie!

Dă puţin din cât ai. Dacă poţi să donezi bani, regăseşti conturile mai jos. Dacă poţi să te rogi, indiferent în ce fel, pentru el, fă-o. Dacă poţi să îi încurajezi şi pe alţii să doneze, #share acestei postări.

Luna iulie trebuia să fie începutul unei noi vieţi pentru Florin, trebuia să devină soţ şi să întemeieze o familie cu logodnica lui. La fel cum, poate, fiul / iubitul / fratele / prietenul / colegul de birou / vecinul din bloc / fostul tău coleg de liceu o vor face.

Asta nu se va mai întâmpla, nu acum. Dar iulie poate fi luna în care Florin renaşte, cu ajutorul tău, şi al meu.

Contul în care poţi să faci donaţii:

1. Cont de Lei:

Nume: RACOARE FLORIN-VALERIU

IBAN: RO51BTRLRONCRT00C9697302

Banca: BANCA TRANSILVANIA

Moneda: RON

2. Cont Euro:

Nume: RACOARE FLORIN-VALERIU

IBAN: RO63BTRLEURCRT00C9697301

Banca: BANCA TRANSILVANIA

Moneda: EUR

SWIFT: BTRLRO22

BIC: BTRL”, a scris Oana Vasiu pe Facebook.

Citește și...