Arata ca o femeie insarcinata, insa vrea sa mai dea jos doar…vreo sase kilograme! Vezi cine este vedeta care nu se vrea slaba!

Publicat: 21/04/2013 | 00:00

Daca unele femei doresc sa fie piele si os, Giulia Nahmany se numara printre cele care considera ca nu ar arata bine daca ar slabi prea mult. Cu toate ca este destul de "plinuta", femeia de afaceri vrea sa dea jos doar sase kilograme.

Dupa ce a slabit noua kilograme, Giulia Nahmany considera ca inca sase sunt suficiente pentru a ajunge la greutatea ideala. Femeia de afaceri nu doreste sa fie silfida, deoarece considera ca nu i-ar sta foarte bine.

Giulia a scapat de cate kilograme si mai vrea inca sa slabeasca
Giulia a scapat de cate kilograme si mai vrea inca sa slabeasca

„Merg la sala, nu mananc dupa ora cinci, dar iau un pranz foarte bun. De cand am inceput regimul serios in decembrie, deci au trecut cam patru luni, am slabit noua kilograme. Mai vreau sa slabesc inca sase si gata. Daca o sa slabesc prea mult nu o sa-mi stea bine si la fata o sa arat ciudat. Dupa doua sarcini nu este deloc simplu si nu pot sa mint sa spun ca am abdomenul plat, pentru ca nu-l am, dar incerc si muncesc la asta. Nu cred ca o sa fie la fel cum a fost inainte de sarcina.”, a povestit Nahmany pentru CANCAN.TV.

Femeia de afaceri nu este deloc multumita de abdomenul ei
Femeia de afaceri nu este deloc multumita de abdomenul ei

giulia nahmany

Denisa Macovei

Citește și...