ARD s-a desfiinţat după alegeri

Publicat: 10/12/2012 | 17:32
ARD s-a desfiinţat după alegeri

Alianţa România Dreaptă a încetat, din punct de vedere juridic, după 9 decembrie, aceasta fiind constituită doar pentru alegeri.

Practic, liderii celor trei partide, plus Noua Republică, se declară rezervaţi în privinţa continuării proiectului politic pe viitor.

 Vicepreşedintele Gabriel Biris a declarat astăzi că ARD a încetat să mai existe imediat după alegeri.

„ARD a încetat. Ca să continue amorul trebuie o altă înţelegere. Până una alta suntem liberi de contract”, a spus el, potrivit Mediafax.

La fel de rezervat este şi liderul NR, Mihail Neamţu , al cărui proiect, Noua Republică, spune că trebuie să continue. Cât priveşte ARD. Neamţu spune că este nevoie de „unitatea dreptei în faţa colosului USL”, însă o decizie trebuie luată de toate formaţiunile componente.

Mai tranşanţi sunt unii lideri ai PDL, vicepreşeditele Cristian Boureanu susţinând nici mai mult, nici mai puţin, că înfiinţarea ARD a fost o „prostie”.

Vicepreşedintele PDL Cristian Boureanu a declarat, marţi, că USL a câştigat alegerile şi trebuie lăsată să conducă ţara şi a arătat că „a fost o mare prostie” inventarea alianţei ARD „cu nişte partide care nu existau”, el precizând că „în viaţă prostia se plăteşte”.

Citește și...