Argentina din „Inima de tigan”, TRANSFORMARE spectaculoasa la inceput de AN! Nu o mai RECUNOSTI!

Publicat: 06/01/2016 | 12:28

Raluca Tataru a devenit unul dintre cele mai spumoase personaje din "Inima de tigan" , in urma cu sapte ani, cand a facut senzatie cu rolul dolofanei Argentina. In prezent, tanara s-a transformat total, a slabit cateva kilograme si este extrem de sexy.

In film, Argentina era sora lui Codrut Medalion. Daca in urma cu mai bine de sapte ani, cand au inceput filmarile pentru „Inima de tigan”, simpatica actrita era plinuta, de curand, a aparut in fata fanilor intr-o ipostaza uluitoare.

Raluca Tataru

La inceput de an, actrita a simtit nevoia de o schimbare, drept urmare a apelat la un alt look, mult mai special.

Raluca Tataru

S-a tuns si si-a schimbat culoarea parului. Dovada sta in imaginile facut publice pe contul de socializare de cea mai buna prietena a ei, Doinita Oancea. De altfel, cele doua au petrecut sarbatorile impreuna.

Citeste si

Doinita Oancea vorbeste deschis despre relatia cu Augustin Viziru: “Negociem termenii casatoriei”

Nici în telenovelele sud-americane nu vezi aşa ceva! Cum i-a „furat” Lora iubitul Doiniţei Oancea!

Raluca Tataru

A fost unul dintre cele mai populare personaje

„Inima de tigan” spunea povestea Irinei (Andreea Ibacka) si a lui Codrut (Denis Stefan), doi tineri care apartin unor lumi diferite, dar care fac orice pentru a fi impreuna desi potrivit legilor tiganesti, lui Codrut ii este promisa Roza (Nicoleta Luciu).

Dupa un scenariu original, telenovela le-a prezentat telespectatorilor, in premiera in Romania intr-o productie de gen, o lume inspirata din realitatea cotidiana. Dupa incheierea filmarilor pentru „Inima de Tigan”, despre Raluca Tataru nu s-a mai auzit nimic, fanii intrebandu-se ce s-a intamplat cu actrita care a dat viata personajului atat de popular.

Livia Lixandru

Citește și...