Arsenie ex O-Zone si-a gasit o noua iubita? Cum arata bruneta cu care a plecat in vacanta

Publicat: 12/08/2014 | 11:12
Arsenie ex O-Zone si-a gasit o noua iubita? Cum arata bruneta cu care a plecat in vacanta

Arsenie Todiras, fostul membru al trupei O-Zone pare dispus sa renunte la burlacie. A gasit o fata care il face fericit si au plecat impreuna intr-o vacanta de vis in Olanda.

Pe plan muzical ii merfe foarte bine si melodiile lui se bucura de un succes enorm. Nici pe plan sentimental nu ii merge deloc rau. Arsenie pare sa-si fi gasit jumatatea, dupa o lunga perioada de burlacie. Tanara pe nume Alina pare foarte apropiata de cantaret, insa acesta nu a confirmat oficial ca intre ei exista o relatie. Cu toate astea, bruneta apare in mai multe fotografii alaturi de Arsenie.

arsenie todiras

arsenie todiras

Aceasta nu este singura vacanta de care Arsenie a avut parte in aceasta vara. Solistul s-a mai bucurat de soare pe malul Marii Caraibilor, pe insula Curacao.

CITESTE SI
Gest GROTESC in public! Vezi ce a putut sa faca Arsenie ex O-zone langa o mulatra sexy

Ciorba reincalzita! Arsenie a lasat-o pe Agnes cu ochii in soare ca nu voia sa se insoare, dar a recucerit-o! Vezi primele imagini

Se impacase cu Agnes?

arsenie todiras

La sfarsitul lunii iunie, Arsenie a aparut la un eveniment monden tinandu-se de mana cu fosta sa iubita, Agnes Matoko. Cei doi au format un cuplu in anul 2010, insa dupa despartire au ramas in relatii bune. Intreaga seara, Agnes nu i-a dat drumul nicio clipa artistului, fiind prinsa de gatul lui, ca o femeie indragostita, iar asta nu-i displacea deloc moldoveanului.

D.C.