ASA arata pantofii care nu se strica niciodata! Au garantie nici mai mult, nici mai putin, de 1000 de ANI

Publicat: 30/04/2014 | 10:18
ASA arata pantofii care nu se strica niciodata! Au garantie nici mai mult, nici mai putin, de 1000 de ANI

Designerul Chris Shellis a realizat, probabil, cea mai dorita pereche de pantofi din lume. Ce ii face atat de speciali? Mai mult ca sigur, este vorba de faptul ca sunt realizati otel inoxidabil si din argint.

Designerul din Birmingham, Anglia a lucrat cu toata inima sa la o pereche de pantofi care nu se vor strica probabil niciodata.

Adio tocuri tocite, varfuri zgariate sau aspect ponosit, ce apare inevitabil odata cu trecerea anilor si purtarea lor.

pantofi

Un alt lucru trebuie luat in considerare, pretul care incepe de la 995 lire, echivalentul a  5 388 de lei, motiv pentru care. Pretul aduce insa si beneficii: o garantie neintalnita pana acumm de 1000 DE ANI.

Chris a declarat despre pantofii sai: „Pur si simplu nu se pot deteriora in nici un fel”. Mai mult decat atat, el sustine ca sunt cei mai comozi pantofi din lume deoarece au aplicate benzi de silicon care ofera flexibilitate piciorului.

___
CITESTE SI:

Raluca Lazarut e innebunita dupa pantofi! Cat costa cea mai scumpa pereche din garderoba ei: „Nu mi-am platit rata sa-i iau”

Blugi „skinny”, tricou mulat cu imprimeu si vedere la pieptul epilat, pantofi de lac si geaca „shiny”. Jean se vrea metrosexual

___

pantofi

Odata cumparati, femeile nu vor trebui sa mearga cu ei la cizmar, acestia venind la pachet cu flecuri, dar si cu branturi siliconate care se pot inlocui.

A realizat cei mai scumpi pantofi din lume

Aceasta nu este prima pereche de pantofi extravaganta pe care o concepe Chris Shellis, el fiind deja renumit pentru o cei mai costisitori pantofi din lume, cu toc, realizati in totalitate din aur de 18 karate. Pretul este, bineinteles, unul foarte piperat, acestia pornind de la 140 000 de lire.

A.P

Citește și...