Așa ceva?!? Cum îl alinta Anda Adam pe Victor Slav și ce i-a transmis prezentatorul fostei soții, Bianca Drăgușanu

Publicat: 20/05/2019 | 17:52

Victor Slav a acceptat invitația lui Teo Trandafir de a veni în emisiunea pe care o prezintă cu Bursucu, unde a vorbit despre viața lui personală, dezvăluind lucruri neștiute până acum. La scurt timp după ce a ajuns în platoul de televiziune, fostul soț al Biancăi Drăgușanu a avut lacrimi în ochi, fiind emoționat de prezentarea făcută de carismatica Teo.

Citește și: Victor Slav, mărturii despre drama păstrată secretă mult timp: “Doctorul mi-a spus că nu se mai poate face nimic”

Cum îl alinta Anda Adam pe Victor Slav

Așezat pe canapeaua de la “Teo Show”, Victor Slav a vorbit despre familia sa – reproșul pe care l-a făcut părinților săi –, despre știrile apărute despre el, dar și despre relația pe care a avut-o cu Anda Adam, respectiv: Bianca Drăgușanu și fiica pe care o au împreună: Sofia Natalia. La un moment dat, prezentatorul emisiunii “Vulturii de noapte” a dezvăluit cum îi spunea îndrăgita cântăreață pe vremea când formau un cuplu. El a primit porecla: “Hulk”, un personaj ficțional, un supererou, care apare în cărțile de benzi desenate publicate de Marvel Comics; acesta este un gigant, verde, cu o forță incredibilă.

“Sunt bătătorit, am trecut prin multe. Alții trec într-o viață de om prin ce am trecut eu în ultimii 5-6 ani. Am prins și o perioadă nefastă. Acum s-a mai schimbat. Acum 5-6 ani era simplu să scrii lucruri, să scrii ce îți venea în minte. Pe mine a ajuns să nu mă mai afecteze. Familia suferă. Prietenii suferă. Ai mei au trecut prin momente și sunt învățați. Am cei 7 ani de acasă bine puși la punct. Le-am reproșat părinților mei că au exagerat, dacă ai bun-simț ești vulnerabil. Pe lângă cei 7 ani de acasă, sunt crescut în Ozana, aproape de Pantelimon. Am și școala vieții, chiar dacă nu am lăsat să se vadă.

Am fost ghidat să îmi văd de drumul meu, câinii latră, ursul merge. Nu vreau să intru în polemici. Când mă enervez, fac foarte urât. Dar încerc să mă temperez. Nu degeaba Anda îmi spunea Hulk. Mă cunoștea foarte bine. Am stat atâția ani cu Anda. Îl cunoaște pe cel de atunci, de acum 10 ani. Eram oarecum format. Am cam rămas la fel. Sunt de modă veche, sunt bătrânel, fac 39 de ani. Lumea rămâne șocată când aude că am aproape 40 de ani. Se spune că bărbatul intră în criză la 40 de ani. Dar nu mă simt că voi intra”, a povestit Victor Slav în cadrul emisiunii “Teo Show”.

Citește și: EXCLUSIV | Victor Slav s-a cuplat cu „Sexy-Brăileanca” de Iași

Victor Slav, declarații incredibile despre Bianca Drăgușanu

După ce fosta soție, Bianca Drăgușanu, a spus despre el că a fost singurul bărbat adevărat din viața ei, Victor Slav a comentat declarațiile divei și i-a transmis un mesaj. Mai mult, prezentatorul a subliniat încă o dată că nu mai este nimic între el și mama fiicei sale. În prezent, sexy vedeta este împreună cu Alex Bodi cu care s-a împăcat pentru a treia oară anul acesta.

Eu mi-aş dori ca ea să fie foarte liniştită şi fericită. Pentru că, atât timp cât Bianca este liniştită şi fericită, şi emană în jurul ei acest lucru. Atunci, şi copilul nostru va fi liniştit şi fericit. De asta, eu îmi doresc să fie aşa şi nu altfel. Dacă din punctul ei de vedere, eu sunt idealul care a fost şi s-a dus, pentru că aşa s-a întâmplat. Ca să opresc toate speculaţiile, nu mai e nimic între noi, decât un copil. Încercăm să avem grijă de acest copil cât mai frumos posibil şi cât putem. Dacă eu am fost idealul, îi doresc să găsească pentru a doua oară un astfel de bărbat”, a mărturisit Victor Slav.

În cadrul interviului, moderatorul de la Kanal D a vorbit și despre fiica pe care o are cu fosta nevastă. Sofia Natalia împlinește doi ani și opt luni peste câteva zile.

“Sper ca Sofia să fi luat ce e bun (n.r.: răspunsul lui la întrebarea: «Ce a moștenit fiica lui de la el?»). Am și eu defectele mele, părțile mele mai puțin bune. Sper să fi luat lucrurile bune! Să fie un prieten bun, să încerce să asculte oamenii. Nu sunt dezamăgit de oameni, nu mai am așteptări de la ei, e mult mai bine.

Când ți se naște copilul, testosteronul scade un pic și devii un pic mai blând, mai atent. Legătura între tată și fiică e foarte puternică. Poate nu sunt mai sensibil, dar sunt mai atent. Mi s-au schimbat prioritățile. Acum totul se învârte în jurul ei”, a spus moderatorul emisiunii “Vulturii de noapte”.

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, el dublat și câteva filme de desene animate: vocea lui Superman și vocea lui Jim Poter.

Citește și...