Victor Slav, mărturii despre drama păstrată secretă mult timp: “Doctorul mi-a spus că nu se mai poate face nimic”

Publicat: 20/05/2019 | 16:43

Victor Slav a făcut mărturii emoționante despre două dintre dramele păstrate secrete mult timp. Deși a stat față în față cu un medic care i-a dat vești crunte despre două dintre persoanele dragi din viața lui, el nu și-a pierdut speranța și a continuat să își trăiască viața într-un mod frumos.

Citește și: Așa ceva?!? Cum îl alinta Anda Adam pe Victor Slav și ce i-a transmis prezentatorul fostei soții, Bianca Drăgușanu

În vârstă de 38 de ani, Victor Slav a vorbit în cadrul unui interviu despre bunicile sale, care s-au stins după ce au fost diagnosticate amândouă cu cancer la plămâni în ultima fază. Veștile dramatice au venit la o distanță de trei luni una de cealaltă. În timpul declarațiilor, moderatorul de la Kanal D avea vocea tremurândă… perioada de doliu după moartea celor două femei importante, fiind una dureroasă pentru el.

“Ambele mele bunici au avut cancer la plămâni, metastaza. Ele s-au îmbolnăvit la trei luni distanţă una de cealaltă. Doctorul mi-a spus că nu se mai poate face nimic şi mi-a divulgat modul în care se va sfârşi. Bunica care a făcut citostatice a avut dureri groaznice. Bunica din partea tatălui nu a mai putut să respire şi s-a uscat la propriu. Eu am trecut prin lucrurile astea”, a povestit prezentatorul TV într-un interviu făcut în urmă cu ceva timp, relatează spynews.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu, declarație uluitoare despre Victor Slav: “Am cunoscut un singur bărbat în viața mea!”

Victor Slav are o fetiță cu Bianca Drăgușanu

Victor Slav s-a născut pe 5 iunie 1980 în București. El a absolvit Academia de Studii Economice din București și s-a făcut remarcat în lumea televiziunii în 2001, când a apărut în show-ul  “Vara ispitelor”, alături de prietenul său Bogdan Vlădău. În 2006, prezentatorul TV a făcut mai multe acte de caritate după ce a câștigat locul I la emisiunea “Dansez pentru tine”.

Citește și: Victor Slav a dezvăluit cum erau partidele de amor cu Bianca Drăgușanu: “Ca să facem sex, trebuia să…”

Victor Slav este tătic de fetiță. Fosta lui parteneră de viață, Bianca Drăgușanu, a născut-o pe Sofia Natalia pe 26 septembrie 2016. De-a lungul timpului, el dublat și câteva filme de desene animate: vocea lui Superman și vocea lui Jim Poter.

Citește și...