Asta e cea mai mare rusine pentru un barbat aflat la cumparaturi cu iubita lui! A scos portofelul sa

Publicat: 31/03/2015 | 00:15

De cand s-a intors din jungla, Dorian Popa este vazut in permanenta alaturi de iubita lui, semn ca cei doi vor sa recupereze timpul pierdut cat interpretul s-a aflat in Africa de Sud.

Claudia Iosif este iubita lui Dorian Popa din vara anului trecut. Actorul si iubita lui au fost surprinsi adesea de paparazzi in ipostaze tandre, Dorian declarand  de mai multe ori ca este foarte fericit cu o femeie atat de frumoasa langa el.

Dorian si Claudia au avut pofta de o cafea
Dorian si Claudia au avut pofta de o cafea

Asa s-a intamplat si zilele trecute, cand cei doi au fost filmati din nou de paparazzii Cancan .Ro, intr-un mall din Capitala.

Dorian popa

Dupa cateva minute, timp in care au colindat magazinele din centrul comercial, Dorian si Claudia s-au oprit sa cumpere cafea si ..o prajitura. Insa, Dorian a avut parte de cea mai mare rusine.

Actorul constata ca are portofelul gol
Actorul constata ca are portofelul gol

Atunci cand a scos portofelul sa plateasca prajiturile si cafeaua, Dorian si-a dat seama ca nu avea niciun ban in portofel, spre surprinderea celor care se aflau in preaja.

Claudia se ofera sa plateasca
Claudia se ofera sa plateasca

Cu toate astea, Claudia a salvat imediat situatia si a platit atat consumatia ei, cat si a iubitului. Dupa tot episodul cam penibil, ce-i drept, Dorian si Claudia s-au plimbat in continuare prin mall, iar dupa mai de o ora s-au indreptat catre casa.

Citeste si

Dorian Popa a ajuns in tara! Iubita l-a asteptat in masina si…Ce a urmat a surprins pe toata lumea!

Imagini interzise cu iubita lui Dorian Popa! Ce face Claudia in timp ce actorul sufera in Africa! S-a dezbracat si…

Relatia merge ca pe roate

Desi multi nu dadeau sansa relatiei dintre Dorian si Claudia, se pare ca cei doi sunt mai apropiati ca niciodata si traiesc din plin fiecare moment impreuna, lucru confirmat chiar de logodnica interpretului. „De cand Dorian s-a intors din jungla, lucrurile merg foarte bine intre noi. Pot sa spun ca plecarea ne-a facut bine si ca lucrurile stau mult mai bine decat pana sa plece. Suntem mai apropiati si asta e foarte bine. Astea au fost efectele. Ne-a apropiat mai mult. Relatia merge bine si suntem mai fericiti ca oricand. Si el este bine de cand s-a intors. Nu a fost afectat de ceea ce s-a intamplat acolo si totul e ok intre noi”, a declarat Claudia in exclusivitate pentru Cancan.ro.

Livia Lixandru

Citește și...