Asta e cea mai socanta declaratie facuta vreodata de Gabi Firea: „Fug de sotul meu, pentru ca se lasa cu dureri!”

Publicat: 05/10/2015 | 00:00

Desi isi iubeste la nebunie sotul, caruia i-a si oferit doi baieti, Gabi Firea are motive sa se planga de Florentin Pandele. Senatoarea sustine ca atat ea, cat si copiii au ajuns sa fuga din calea lui, de teama ca acesta sa nu le rupa oasele.

Sot bland si iubitor si familist convins, Florentin Pandele ar putea fi perceput oricum de cei din jur, dar mai putin ca un barbat violent. Cu toate acestea, se pare ca primarul a reusit sa bage „spaima” in sotia si copiii sai, din cauza bratelor sale mult prea puternice care lasa… urme. Astfel, senatoarea si micutii au ajuns sa fuga la propriu din calea lui Pandele.

 

Gabriela Vranceanu Pandele

 

Dezvaluirea a fost facuta chiar de Gabi Firea, care s-a plans de masajul prea puternic aplicat de sotul ei. „El abia asteapta sa ne maseze, dar noi fugim, pentru ca ne maseaza prea tare, are forta in maini. Vorbesc foarte serios, cel putin David care a fost masat de la 4 zile, fuge cand aude „hai la tati sa iti fac un masaj”.

 

Fiul vedetei TV priveste curios spre animatia din jurul sau
Fiul vedetei TV priveste curios spre animatia din jurul sau

 

Se intampla pentru ca el stie niste miscari, care au rezultate foarte bune, dar care pot sa dea si anumite dureri. David fuge si am inceput si eu sa fug, micutul Zian nu poate protesta, la 4 luni” a declarat Gabi Firea in exclusivitate pentru emisiunea CANCAN.ro, difuzata duminica seara, de la ora 23, la Romania TV.

 

Gabi Firea

 

Senatoarea recunoaste ca a ramas cu cateva probleme la coloana dupa ultima nastere, motiv pentru care, in fiecare dimineata, face gimnastica indrumata de Florentin Pandele. „Nu am timp sa merg la sala si atunci acasa, dimineata, impreuna cu sotul meu, el da tonul, are un program de exercitii din tinerete bune pentru articulatii si grupe de muschi, pe care il executam impreuna” a mai spus Gabi Firea.

 

Mihaela Baciu

 

Citește și...