Atentie bucuresteni! Joi incepe Targul Imobiliar National, peste 15.000 de locuinte va asteapta aici!

Publicat: 15/04/2015 | 11:55
Atentie bucuresteni! Joi incepe Targul Imobiliar National, peste 15.000 de locuinte va asteapta aici!

Cel mai mare targ imobiliar din Romania, tIMOn, isi deschide joi portile. Pana pe 19 aprilie Piata Constitutiei se va transforma in cel mai mare centru imobiliar din tara. Aici veti gasi o oferta de peste 15.000 apartamente si case noi.

Editia din aceasta primavara a tIMOn, un concept one stop shop, aduce in acelasi loc ofertele a peste 100 de companii imobiliare, precum si solutiile de creditare a achizitiei de locuinte a patru banci. In premiera, exclusiv la tIMOn, vor fi lansate pe piata imobiliara 11 noi proiecte rezidentiale cuprinzand apartamente si vile, majoritatea in zone centrale si semicentrale din Bucuresti, cele mai cautate in ultimii doi ani de catre dezvoltatorii rezidentiali.

Targul este deschis pana duminica
Targul este deschis pana duminica

“Aceasta este cea mai mare oferta de locuinte reunita in cadrul unei expozitii de profil din ultimii cinci ani. La o medie de pret de 50.000 de euro pe unitate, toata oferta prezenta la tIMOn valoreaza 750 de milioane de euro. Ofertele exclusive, prezenta tot mai importana a finantatorilor si lansarile de noi proiecte au contribuit la pozitionarea tIMOn ca lider pe piata de profil. Acest lucru este dovedit si de faptul ca la editia din aceasta primavara, un numar mare de investitii noi vor fi lansate in premiera in Romania”, a declarat Vlad Vlasceanu, directorul general al tIMOn.

Cea mai scumpa casa costa 950.000 de euro si este situata in cartierul Primaverii
Cea mai scumpa casa costa 950.000 de euro si este situata in cartierul Primaverii

Garsoniere de la 17.600 de euro

Cea mai ieftina locuinta la bloc care poate fi cumparata la tIMOn este o garsoniera in Fundeni, disponibila la un pret de 17.600 de euro, fara TVA. La capitolul vile, cea mai ieftina oferta se afla in Corbeanca, respectiv 59.000 de euro + tva (pentru care se ofera drept bonus si un lot suplimentar de 500 metri patrati de teren).

Cea mai ieftina garsoniera la targ este in valoare de 22.000 de euro
Cea mai ieftina garsoniera la targ este in valoare de 22.000 de euro

Cel mai scump apartament costa 155.000 euro, in timp ce pentru segmentul vilelor pretul maxim ajunge la 175.000 euro. Intre cele doua extreme, paleta de preturi pe care dezvoltatorii le anunta in aceasta primavara este extrem de variata. Astfel, un apartament de 2 camere in Bulevardul Basarabiei este scos la vanzare la 55.400 de euro+TVA, pret in care sunt incluse un loc de parcare si boxa, acelasi tip de locuinta, dar in Theodor Pallady costa 45.000 de euro+TVA, iar in Piata Sudului 39.900 de euro, TVA inclus. In Vitan-Mihai Bravu, un apartament cu doua camere se vinde mobilat la preturi de 54.000- 69.500 de euro, plus TVA.

targ imobiliar

La trei camere, preturile variaza de la 48.000 de euro pe Splaiul Unirii, la 83.000 de euro (+loc parcare si boxa) in Bulevardul Basarabiei sau la peste 100.000 de euro in Dristor, Vitan-Mihai Bravu sau Tineretului.

————————————————————————————-

CITESTE SI

A inceput primul targ de florii si de paste in Parcul Lumea Copiilor din Sectorul 4!

Primul targ de nunti din 2015 a debutat cu batai pe rochii. Viitoarele mirese s-au paruit in Palatul Parlamentului!

Cornel Dinu se dezlantuie: “Ce se intampla este un targ dezgustator! Suntem cautati acolo unde fotbalul se joaca in galabie”

————————————————————————————-
Si la vile, oferta este pentru toate buzunarele, astfel ca o astfel de locuinta in 1 Decembrie se vinde cu 75.000 de euro, TVA inclus, una in Buftea cu 79.000 de euro, in timp ce in zona Lacul Tei-Floreasca, pretul urca la 170.000 de euro, plus TVA.
“Locuintele noi au preturi de vanzare aproape identice cu apartamentele vechi din zonele respective, iar pe fondul unei oferte diversificate, nu mai exista riscul exploziei de preturi”, a adaugat Vlad Vlasceanu, directorul general al tIMOn. (Alex Saulea)
 

Citește și...