Nicoleta Radu, multipla campioana la fitness, stabilita in Statele Unite de ani buni, nu a uitat de traditiile romanesti, a gatit sarmale si salata boeuf si a mancat din ele fara sa se gandeasca ca silueta ei a luat proportii.
O sportiva romanca ce a ajuns mai celebra peste Ocean decat in Romania, poate spune ca a simtit pe pielea ei cum este sa le treiesti “pe toate”.
Dupa ani de-arandul in care a performat la cel mai inalt nivel in domeniul fitnessului, Nicoleta Radu a ajuns sa fie apreciata si pentru calitatile ei de actrita, insa toate aceste reusite pentru care a lucrat aproape de epuizare, au culminat cu un incident care a facut-o sa vada moartea cu ochii.
A stat timp de 40 de ore in coma, in urma unei afectiuni despre care a evitat sa vorbeasca, insa, ca printr-o minune, si-a revenit si s-a intors mai luptatoare in sala de sport.
Lucrurile nu au mai fost la fel, iar Nicoleta a incercat din rasputeri sa-si intre in forma. Si reusise. Doar ca, tentatia culinara pare ca a fost mai mare, iar inainte de sarbatori, cat si dupa, au facut-o sa dea navala in bucatarie si sa manance ceea ce altadata nici nu-si permitea sa pofteasca! Romanca a gatit sarmale, salata boeuf si multe dulciuri, din care a mancat fara sa se gandeasca la consecinte.
Asa se face ca acum a ajuns mai dolofana ca niciodata, insa acest lucru nu pare s-o afecteze foarte mult. Ea si-a asigurat fanii ca fundul ei, de care este tare mandra, nu a avut de “suferit” din cauza asta.
(M.A.)