Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Au trecut 3 luni de cand a castigat MasterChef, dar n-a primit inca premiul si a refuzat toate ofertele de angajare! Vezi ce planuri are Petru Buiuca!

Au trecut 3 luni de cand a castigat MasterChef, dar n-a primit inca premiul si a refuzat toate ofertele de angajare! Vezi ce planuri are Petru Buiuca!

De: Cancan 08/07/2012 | 00:00
Au trecut 3 luni de cand a castigat MasterChef, dar n-a primit inca premiul si a refuzat toate ofertele de angajare! Vezi ce planuri are Petru Buiuca!

Filmarile pentru finala MasterChef au avut loc cu doua luni inainte ca ultima emisiune sa fie difuzata la TV. Petru Buiuca a castigat cecul de 50.000 de euro, insa nu a incasat deocamdata banii. Tanarul constantean marturiseste ca a invatat foarte mult in ultima perioada, iar preparatele sale sunt simple, rustice. "Aranjez altfel farfuriile, sunt atent la cuplul gust-impact vizual. Cand cei din jur imi vad farfuriile nu mai au doar acel wow de la gust, ci si o uimire de la aspect", a declarat Petru.

CANCAN: Ce faci acum? Ai primit oferta sa te angajezi in vreun restaurant sau astepti sa-l deschizi pe al tau?

Petru Buiuca: In momentul de fata savurez din plin urmarile MasterChef. Mi-am facut foarte multi prieteni noi, relatii noi si am primit oferte noi. Imi doresc sa-mi dezvolt brandul propriu, photobites.ro, si sa merg la „razboi” cu el. Deci, chiar daca am primit oferte de angajare, doresc sa invat, sa ma dezvolt si sa promovez idealurile mele. Photobites va fi o platforma altfel, una in care voi demonta niste mituri si voi arata cum este gatitul de fapt: usor, frumos, gustos si foarte amuzant! Mi-ar placea sa-mi deschid propriul meu restaurant. Doar asa m-as vedea intr-o bucatarie profesionista, in momentul de fata.

Ce au zis prietenii tai despre tatuajul pe care l-ai facut dupa terminarea show-ului?

Prietenii mei au fost foooarte incantati si m-au felicitat din tot sufletul. Unii mi-au zis ca sunt nebun, dar e bine ca mi-am tinut promisiunea. Le-a placut si modelul si faptul ca vreau sa am ceva, langa mine, care sa-mi aduca aminte de unde am plecat, unde sunt si unde trebuie sa ma indrept. Sa spunem ca mi-au respectat decizia, m-au felicitat pentru ea si mi-au aratat, indirect, ca asta e „busola” mea: 1773, numarul care a facut istorie.

Nu ai fost o persoana tocmai agreata de ceilalti concurenti, totusi ai ramas in relatii de amicitie cu vreun fost concurent?

Caracterele tuturor concurentilor au fost variate, puternice si cu stilul propriu. Nu am nici cel mai mic resentiment. Refuz sa caracterizez un om dupa 3 luni de stat cu el si sub stres si toate cele. Nu imi permit. Suntem mai mult de atat chiar daca au fost momente in care nici eu nu ii aveam la suflet. Am tinut legatura foarte mult cu Alexandru „Teacher” Cirtu si cu Mehrzad. Am mai vorbit si cu Iris si indirect am luat legatura si cu Papusoiu. Ei au participat la un concurs la Arad si am incercat sa ii ajut cum pot si cu sprijin logistic, dar si cu o promovare, atat cat am putut. Si au fost extraordinari. Premianti!

Spuneai ca inainte de concurs nu gateai mancaruri sofisticate, acum ca „ai furat” meserie, continui sa pregatesti mancare pentru cei dragi, sa inventezi preparate?

Mancarea sofisticata, in sine, e cu doua taisuri. Poti gati sofisticat si cu lucruri foarte simple dar delicioase, naturale, de la tara. Sau poti gati sofisticat folosind chimicale. Eu raman la simplul acela rustic. Nu pentru ca e valul, ci pentru ca asta sunt eu. Asa am fost invatat. Inventez preparate zilnic, „jonglez” cu gusturile si cu prezentarea. MasterChef m-a facut sa ma depasesc si de aceea, acum, aranjez altfel farfuriile, sunt atent la cuplul gust-impact vizual. Cand cei din jur imi vad farfuriile nu mai au doar acel wow de la gust, ci si o uimire de la aspect. Evoluez si asta a insemnat, printre altele, MasterChef.

A fost vreun moment cand ai simtit ca vrei sa parasesti competitia MasterChef?

Niciodata nu m-am gandit sa renunt. Indiferent de cum ma simteam, obosit, nervos, agitat, cu dor de casa. Un moment interesant a fost in finala, cand au venit toti ceilalti concurenti din top 21 si eu am crezut ca trebuie sa gatesc, din nou, impotriva lor. A fost groaznic! Dar apoi m-am remontat si mi-am zis: am trecut prin asta o data, asta e! O luam de la capat!

Daca finala ar fi fost una tip voting, la fel ca alte concursuri, ai fi avut la fel de multe sanse sa obtii marele premiu? Castigam si cu voting si cu live si daca mai eram si acum in concurs. Acum imi dau seama cat de mult ne-a facut MasterChef si juriul acestuia sa crestem, sa vrem mai mult, sa ne depasim. Aici nu a fost vorba doar de mancare, era vorba de daruire, de motivatie personala, de modul in care te comporti, de cum esti tu si ce valori ai. Vorbim aici de un set intreg de amanunte. Noi, cei din top 4, am putea tine un restaurant foarte usor. Doar vorbim aici de Mimi, D’Artagnan si Dexter! Eu am avut norocul si daruirea un pic mai mare! Si atat!

Care va fi primul lucru pe care-l vei face cand vei primi cei 50.000 de euro?

Primul lucru pe care il voi face atunci cand primesc banii va fi sa il scot pe fratele meu mai mic in oras. Tocmai a trecut de Evaluarea Nationala foarte bine si merita felicitat . Apoi vacanta cu cei dragi si dupa aceea ma intorc la treaba! Vreau sa-mi ajut familia si am planuri mari cu platforma mea. O sa fie greu, dar am un sprijin foarte mare langa mine: MasterChef si tot ce inseamna acest concurs!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Un turist a gătit ouă-ochiuri în balconul unui hotel din Dubai. Imaginile au devenit VIRALE
Un turist a gătit ouă-ochiuri în balconul unui hotel din Dubai. Imaginile au devenit VIRALE
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată...
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc...
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Au încins atmosfera la malul mării. Canicula le-a făcut pe vedete să renunţe la haine
Cuplul Doina Teodoru-Cătălin Scărlătescu a bătut recordul la vacanțe: „Ne-am dorit mai mult timp pentru noi”
Cuplul Doina Teodoru-Cătălin Scărlătescu a bătut recordul la vacanțe: „Ne-am dorit mai mult timp pentru...
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Decizia luată de autorități în privința căutărilor lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în uciderea soțului, împușcat de iubitul ei de 15 ani
Incredibila poveste a femeii care a recunoscut după 34 de ani că este implicată în...
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune maximă, se apropie de dezastru
Un nou război catastrofal ar putea să cuprindă Orientul Mijlociu. Israelul și Libanul, în tensiune...
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai bun produs
La câți KM schimbi uleiul la cutia automată? Cât costă și care e cel mai...
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani
Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și...
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei doi concurenți: „Eu mă gândeam ca după ce se află chestia asta să încerc să plec acasă.”
Ștefania și Cosmin în camera roșie! Care este situația din momentul de față dintre cei...
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în România, din SUA!
IMAGINI EXCLUSIVE: Irinel Columbeanu își ia fiica în brațe, pe aeroport! Irinuca a sosit în...
Petru, românul ucis în Congo de rebelii M23, era la ultima misiune și urma să vină acasă:
Petru, românul ucis în Congo de rebelii M23, era la ultima misiune și urma să...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Măi Bulă, familia ta din câte persoane e compusă?
Samsung Galaxy S24 FE își face apariția în baza de date Geekbench. Ce procesor folosește
Samsung Galaxy S24 FE își face apariția în baza de date Geekbench. Ce procesor folosește
Ce a găsit NASA pe exteriorul STAȚIEI SPAȚIALE INTERNAȚIONALE? Sunt VII!
Ce a găsit NASA pe exteriorul STAȚIEI SPAȚIALE INTERNAȚIONALE? Sunt VII!
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc:...
Leii vor uimi pe toată lumea! Alte 2 zodii vor reuși să atragă atenția. Astrologii au făcut dezvăluirea
Leii vor uimi pe toată lumea! Alte 2 zodii vor reuși să atragă atenția. Astrologii...
Cinci zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 20 iunie. Își schimbă viața, au parte de împăcări, iar norocul le surâde pe toate planurile
Cinci zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 20 iunie. Își schimbă viața, au...
Complet ILEGAL în propria locuință. Legea nu dă voie dacă ești proprietar sau chiriaș la BLOC
Complet ILEGAL în propria locuință. Legea nu dă voie dacă ești proprietar sau chiriaș la...
PRIMELE imagini din vacanța lui Irinel Columbeanu cu fiica sa. Petrec un sejur de vis la Cluj. Și nu e tot. Unde urmează să plece săptămâna viitoare! GALERIE FOTO!
PRIMELE imagini din vacanța lui Irinel Columbeanu cu fiica sa. Petrec un sejur de vis...
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
UEFA EURO 2024, disponibil acum gratuit
ZF: Aproape 77.000 de români bogaţi au depozite mari la bănci, peste plafonul garantat de 100.000 de euro
ZF: Aproape 77.000 de români bogaţi au depozite mari la bănci, peste plafonul garantat de...
Românii vor fi verificați. S-a dat ORDIN de control. NIMENI nu mai are voie să încalce legea
Românii vor fi verificați. S-a dat ORDIN de control. NIMENI nu mai are voie să...
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Se împlinesc 80 de ani de la operațiunea „Neptun”. BNR scoate o monedă specială
Cum poți să iei peste 6.000 de lei PENSIE la recalculare, după 22 de ani de muncă
Cum poți să iei peste 6.000 de lei PENSIE la recalculare, după 22 de ani...
Ilie Năstase a mers să îl vadă pe multimilionarul care l-a jignit incalificabil: Românul ăsta mare şi prost
Ilie Năstase a mers să îl vadă pe multimilionarul care l-a jignit incalificabil: Românul ăsta...
Ce a putut să facă un mire chiar în fața invitaților. A oprit nunta și a dat-o în vileag pe soția infidelă
Ce a putut să facă un mire chiar în fața invitaților. A oprit nunta și...
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt, relația dintre cei doi: ”Ne întâlnim”
Saveta Bogdan, adevărul despre cererea în căsătorie făcută de Gheorghe Turda. Care este, de fapt,...
Teo Trandafir, reacție răutăcioasă după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou: „A câta oară?”
Teo Trandafir, reacție răutăcioasă după ce Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au despărțit din nou:...
Avertisment pentru 4 zodii, de la Marian Golea! A început o perioadă de schimbări și câștiguri, care durează până-n iulie
Avertisment pentru 4 zodii, de la Marian Golea! A început o perioadă de schimbări și...
Fructul ieftin și delicios care face minuni pentru rinichi. Te hidratează și are un efect similar cu cafeaua
Fructul ieftin și delicios care face minuni pentru rinichi. Te hidratează și are un efect...
×