Autoritatile, chemate de urgenta! O casa din Bucuresti a luat foc in prag de Craciun

Publicat: 20/12/2013 | 14:17

O femeie a fost ranita in zona fetei in urma unui incendiu izbucnit, vineri, intr-un imobil situat in sectorul 1, a declarat, pentru MEDIAFAX, Adrian Marin, din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Bucuresti.

UPDATE: In casa incendiata se afla si un barbat, cu varsta cuprinsa intre 60-70 de ani, care era paralizat si nu se putea salva. Pompierii au reusit sa-l scoata din casa, altfel omul ardea de viu in flacari.

incendiu

incendiu

Potrivit oficialului ISU, pompierii au fost anuntati prin numarul de urgenta 112, in jurul orei 14.00, ca la etajul 1 al unui imobil situat pe strada Clucerului a izbucnit un incendiu.

Pompierii au intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apa si spuma, o autoscara, un echipaj de descarcerare si doua ambulante SMURD.

Incendiu - 1

O femeie in varsta a primit ingrijiri medicale dupa ce a suferit arsuri la nivelul fetei, iar un barbat paralizat a fost scos din cladire de catre pompieri inainte de a fi ranit.

Adrian Marin a precizat, pentru MEDIAFAX ca de joi si pana vineri, la ora 6.00, pompierii bucuresteni au intervenit la cinci incendii.

Cea mai mare amploare a avut-o un incendiu produs joi seara, in jurul orei 19.30, in cartierul Dorobanti, in urma caruia au ars aproximativ 200 de metri patrati din acoperisul unui imobil.

Pentru stingerea focului, reprezentantii ISU au intervenit cu noua atospeciale cu apa si spuma, o autoscara si un echipaj de descarcerare.

Incendiu

Patru ore mai tarziu, un barbat in varsta de 52 de ani a murit in urma unui incendiu izbucnit intr-un imobil din sectorul 5 al Capitalei.

Incendiul a fost sesizat in jurul orei 23.30, la o casa de pe strada Sunatoarei, pompierii intervenind cu trei autospeciale de stingere, un echipaj de prim ajutor si unul de descarcerare.

In locuinta a fost gasit cadavrul carbonizat al unui barbat, in varsta de 52 de ani, incendiul afectand aproximativ 50 de metri patrati.

R.N, L.C