Avem imagini exclusive: printre bănuiţi, un taximetrist! Fiul celebrului Rivaldo a alertat tot mallul după ce i-a dispărut portofelul!

Publicat: 23/02/2017 | 19:30

Fiul celebrului Rivaldo credea că a început cu dreptul şederea în România, după ce a semnat cu Dinamo şi apoi şi-a scos frumoasa soţie în oraş, la mall, (povestea AICI) însă ghinionul l-a “lovit” rapid! La doar câteva zile distanţă de la ieşirea romantică alături de partenera de viaţă, portofelul lui Rivaldinho a dispărut în acelaşi mall în care a mers constant de la venirea în ţara noastră. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, vă oferă acum în exclusivitate, imaginile cu fotbalistul care a mers alături de Gabriela, soţia sa, dar şi de un prieten român, la “locul faptei”, alertând tot mall-ul şi luând la “puricat” taximetriştii parcaţi în faţa clădirii.

„Noaptea trecută (15/02), când am fost părăsesc Mall Băneasa, mi-am pierdut portofel. Probabil a pierdut în taxi (era parcat în faţa Mall) sau la Starbucks. Portofel este negru a fost şi în interior au fost două paşapoarte şi documente personale. Cine a găsit, vă rugăm să contactaţi-mă. Recompensă de 400 € pentru cei care găsesc paşapoartele şi documentele”, a fost mesajul postat de fotbalist pe contul lui de Facebook. Chiar dacă prima impresie după transferul în echipa „câinilor roşii” a avut de suferit din cauza acestui incident, fiul celebrului Rivaldo nu s-a descurajat, pornind într-o adevărată “vânătoare” pentru a găsi vinovatul.

Atunci când au ajuns lângă maşina acestui taximetrist, fiul lui Rivaldo a petrecut minute bune privindu-l cu atenţie pe şofer şi discutând cu el, părând că-l recunoaşte din noaptea în care i-a dispărut subtil portofelul.
Atunci când au ajuns lângă maşina acestui taximetrist, fiul lui Rivaldo a petrecut minute bune privindu-l cu atenţie pe şofer şi discutând cu el, părând că-l recunoaşte din noaptea în care i-a dispărut subtil portofelul.

După ce a luat la rând mall-ul, pentru a afla dacă a văzut cineva portofelul cu pricina, în care avea o sumă mai mult decât frumuşică de bani, dar şi acte foarte importante, Rivaldinho s-a îndreptat spre parcare, acolo unde a încercat să-şi amintească dacă a mers cumva cu vreunul dintre soferii prezenţi spre casă, în seara ghinionistă. La un moment dat, acesta, alături de soţie şi prietenul român, a rămas o bucată bună de timp cu ochii pe unul dintre taximetrişti, un domn destul de în vârstă, căruia i-au şi pus nişte întrebări încercând să desluşească misterul dispariţiei portofelului, însă momentan norocul se lasă aşteptat, iar brazilianul nu pare să ajungă la un rezultat în privinţa posibilului furt, deşi a apelat la toate variantele posibile până în prezent, iar recompensa oferită nu este una de neglijat!

Citește și...