Avocatul asasinului lui Yitzhak Rabin vrea sa-l apere pe Gigi Becali!

Publicat: 08/04/2009 | 00:00

SPERANTA. Ari Shamai (medalion) ar putea fi salvarea afaceristului din Pipera FATAL. Tanarul Yigal Amir l-a impuscat pe premierul Yitzhak Rabin (foto jos) in 1995 Aparatorul israelian a cerut sa aiba o intalnire cu finantatorul Stelei in arestul Directiei Cercetari Penale „Armatei” de avocati romani care il reprezinta pe miliardarul Gigi Becali i s-ar putea adauga inca un avocat celebru, insa din Israel. Este vorba despre Ari Shamai, cel care l-a aparat si pe ucigasul fostului premier Yitzhak Rabin. Adrian Nicolae George Tarata Shamai s-a oferit sa vina in Romania cat mai repede posibil si sa poarte o discutie in arestul Directiei Cercetari Penale cu Gigi Becali, pentru a stabili un plan de contraatac fata de acuzatiile aduse afaceristului de catre procurori. In mod normal, daca Becali va accepta, Shamai ar trebui sa ajunga la Bucuresti cel mai tarziu maine. Practic, avocatul nu cere niciun ban, insa a aflat de la prieteni de-ai lui din Romania despre ilegalitatile comise in dosar si este decis sa-l apere pe miliardar. In Israel, numele lui Ari Shamai este foarte cunoscut. Avocatul i-a avut clienti, printre altii, pe ex-ministrul Energiei din Israel, Gonen Segev, dar si pe Yigal Amir, ucigasul fostului premier Yitzhak Rabin.

Mai are trei sanse sa iasa din arest!

Altfel, desi decizia Tribunalului Bucuresti prin care s-a hotarat ca Gigi Becali sa ramana in arest este definitiva, omul de afaceri mai pastreaza totusi trei modalitati prin care poate scapa din detentie. Una dintre ele este eliberarea pe cautiune, practica utilizata insa rar in Romania. Judecatoria Sectorului 1 poate decide asadar eliberarea latifundiarului din Pipera contra unei sume ce poate ajunge si la cateva sute de milioane de lei vechi. In acest caz, Becali ar ramane doar cu alte interdictii, precum cea privind imposibilitatea de a parasi tara sau chiar localitatea. O a doua modalitate este eliberarea provizorie sub control judiciar, caz in care finantatorul Stelei ar fi obligat sa se prezinte in fata autoritatilor de fiecare data cand este chemat. De asemenea, Becali poate scapa din arest si daca Judecatoria decide inlocuirea masurii arestarii preventive cu interdictia de a nu parasi localitatea.

S-a spovedit in arest

Un preot a fost, ieri, la arest pentru a-l spovedi pe finantatorul Stelei si pentru a vorbi cu acesta. Potrivit Newsin, preotul nu a vrut sa isi dea numele sau sa spuna din ce parohie e „pentru a nu avea probleme”.

A aparut „tunsoarea Becali”

Un tanar din Corabia a gasit o metoda mai putin obisnuita prin care sa-si arate solidaritatea fata de patronul Stelei. Acesta s-a dus la frizer si si-a facut o tunsoare iesita din comun. Mai exact, el si-a scris pe cap numele „Becali”.

Citește și...