Aylin s-a laudat cu excursia in Africa, la petrecerea de ziua ei! Le-a arat invitatilor pe un proiector, fotografii de senzatie!

Publicat: 17/12/2012 | 23:36

Duminica, Aylin Cadar si-a sarbatorit ziua de nastere intr-un local de lux din Bucuresti. Cei peste 100 de invitati au putut vedea filmari si poze din cele mai spetaculoase zone ale Africii.

Sarbatorita a primit zeci de buchete de flori
Sarbatorita a primit zeci de buchete de flori

Duminica seara, Aylin si-a invitat prietenii la petrecerea de ziua ei. Intr-un local de lux din centrul Capitalei, sampania si cele mai rafinate vinuri au deschis apetitul petrecerii. Sarbatorita a primit cadouri si o multime de buchete de flori, dar le-a facut si ea un cadou invitatilor.

Pe un ecran au fost proiectate filmari si fotografii din vacanta petrecuta de artista in Africa. Minute in sir, invitatii au fost captivati de exoticele locuri de care Aylin si sotul ei Traian s-au bucurat timp de trei saptamani. Atractia vacantei a fost Tanzania, careia Aylin i-a acordat o atentie sporita in materialul prezentat invitatilor sai. Dupa vizionare, atmosefera s-a incins la maxim, iar petrecerea a tinut pana in zorii zilei.

Aylin s-a sarbatorit cu doua torturi delicioase
Aylin s-a sarbatorit cu doua torturi delicioase

Invitatii au dansat si au gustat din cele doua torturi, absolut delicioase. Vacanta cat si petrecerea vor ramane amintiri de neuitat atat pentru Aylin cat si pentru prietenii ei.

Ovidiu Maximilian

 

Citește și...