Băiat din Tulcea, găsit mort în mașina de spălat. Cum s-a produs tragedia

Publicat: 12/08/2020 | 16:57
Băiat din Tulcea, găsit mort în mașina de spălat. Cum s-a produs tragedia

Polițiștii din Tulcea sunt în alertă după ce au un copil de doar șapte ani a fost găsit mort în cuva unei mașini de spălat.

Aseară, autoritățile au primit o sesizare după ce un băiat a fost găsit într-o mașină de spălat. 

Oamenii legii și un echipaj medical au ajuns imediat la fața locului, însă din păcate nu s-a mai putut face nimic, ci doar s-a constatat decesul.

În acest caz, a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar autoritățile așteaptă și rezultatele necropsiei.

De asemenea, polițiștii i-au informat și pe reprezentanții D.G.A.S.P.C. Tulcea cu privire la acest incident nefericit.

Părinții l-au găsit după două ore

Momentan nu se știe exact cum a ajuns copilul în mașina de spălat, dar oamenii legii au aflat că părinții minorului se aflau la poarta locuinței în momentul tragediei, scrie Antena 3.

Conform unor surse, băiatul de șapte ani se afla în casă doar cu sora lui mai mică, în vârstă de trei ani, în timp ce părinții se aflau în curte. Se pare că adulții ar fi descoperit ce s-a întâmplat abia după două ore.

În încercarea de a-și explica cum s-a produs tragedia, părinții se gândesc la varianta în care fetița ar fi împins hubloul mașinii de spălat și l-ar fi închis pe fratele ei înăuntru. Astfel, băiatul de șapte ani ar fi murit asfixiat.

Cercetările continuă, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Foto: pixabay.com