VIDEO. Bătaie generală, cu bâte, pe străzile din Calafat. Poliţiştii au dat cu gaze lacrimogene, dar nu au scăpat nici ei de furia agresorilor

Publicat: 11/12/2018 | 13:57

A fost „măcel” pe o stradă din municipiul Calafat, unde a avut loc o reglare de conturi între două clanuri de romi.  (Cel mai bun studio de videochat din București face angajări) S-au bătut cu bâtele, iar un tânăr a fost reţinut pentru că a lovit un poliţist. (VEZI ȘI: POLIȚIST BĂTUT DE UN PATRON, ÎN MANGALIA)

„Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat au fost sesizați de către un bărbat de 45 de ani, din Calafat, cu privire la faptul că un alt bărbat, împreună cu fiii și nepoții săi i-au spart geamurile de la două autoturisme. (Ia-ți mașina visurilor tale în doar câteva luni!) 

Polițist aflat în misiune a fost ultragiat în timp ce aplana conflictul dintre doua clanuri de rromi din Calafat.

Publicată de Sindicatul Europol pe Marţi, 11 Decembrie 2018

Ulterior, membrii aceleiași familii, care ar fi provocat distrugerile, s-au dus la locuința altor persoane, rude cu proprietarii mașinilor. Polițiștii au intervenit între cele două grupuri pentru a aplana conflictul, moment în care unul dintre polițiști a fost lovit peste mână, de către o persoană din familia care ar fi provocat distrugeri. (Studio de videochat București oferă salariu garantat!)

La fața locului a fost dirijat și un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, numărul forțelor de ordine fiind suplimentat”, precizează reprezentanţii IPJ Dolj.

Starea conflictuală a fost, într-un final, aplanată, persoanele implicate fiind conduse la poliţie. (NU RATA, AICI: VIDEO ȘOCANT! POLIȚIȘTI AMENINȚAȚI CU TOPORUL LA PLOIEȘTI!)

Un tânăr de 18 ani, reținut pentru ultraj

„A fost informat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat, iar în prezent sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În urma activităților desfășurate de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, împreună cu polițiști din cadrul Poliției Municipiului Calafat, a fost identificat un tânăr de 18 ani, din localitate, bănuit de săvârșirea infracțiunii de ultraj. (VEZI ȘI: UN POLIȚIST DIN VASLUI A FOST BĂTUT CU RANGA DE UN ȘOFER BEAT)

Având în vedere probatoriul administrat în cauză, tanarul respectiv a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul acestei zile sa fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă”, mai arată polițiștii doljeni.

Citește și...