Bătaie între adolescenți, filmată într-un sat din Dolj. Polițiștii au intrat pe fir – VIDEO

Publicat: 04/02/2020 | 12:46

Mai mulți adolescenți au fost, zilele trecute, protagoniștii unor scene violente, într-un sat din Dolj. Unul dintre băieți a și filmat totul, iar înregistrarea a ajuns pe rețelele de socializare. Poliția s-a implicat imediat. (VEZI ȘI: DOI ELEVI DE LICEU S-AU BĂTUT CA-N RINGUL DE BOX ÎNTR-O CLASĂ! INCREDIBIL CE FĂCEAU UNII DINTRE COLEGI ÎN TIMPUL LUPTEI)

„Având în vedere imaginile apărute în spațiul public, în legătură cu altercația în care sunt implicați mai mulți tineri, vă comunicăm faptul că polițiștii din cadrul Poliției Orașului Filiași s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe”, au transmis oamenii legii.

Dosar pentru lovire și alte violențe

Polițiștii din cadrul Poliției Orașului Filiași au stabilit că altercația a avut loc în cursul zilei de 2 februarie, în comuna Braloștița, sat Sfârcea.

„Pe fondul unui conflict spontan, un minor de 15 ani, din Braloștita, ar fi agresat fizic un băiat de 14 ani, din Scăești. Polițiștii continuă cercetările sub supravegherea unității de parchet competente, pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violente, urmând că în funcție de materialul probator administrat să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au mai arătat reprezentanții IPJ Dolj. (CITEȘTE AICI: BĂTAIE CRUNTĂ ÎNTRE DOI ELEVI DIN FOCŞANI! ÎN LOC SĂ-I DESPARTĂ, COLEGII I-AU CERUT AGRESORULUI „SĂ DEA PÂNĂ CURGE SÂNGELE”)