Benone Sinulescu face o declaratie socanta! „Vreau sa traiesc, nu sa mor!”

Publicat: 19/02/2014 | 10:43
Benone Sinulescu face o declaratie socanta! „Vreau sa traiesc, nu sa mor!”

Dupa ce s-a tot speculat prin presa ca ar fi grav bolnav, Benone Sinulescu lamureste situatia, povestind prin ce chinuri a trecut.

Cantaretul de muzica populara Benine Sinulescu a povestit cat de mult s-a chinuit cu o banala raceala, care insa l-a supus la chinuri groaznice. Artistul sustine ca nu e cazul sa ne ingrijoram si ca isi va relua concertele cat de curand.

___

CITESTE SI:

Benone Sinulescu si-a ascuns bine colectia de peruci! Uite ce a facut interpretul cu cele 26 de „piese” pretioase care i-au ramas!

La 77 de ani, si-a semnat deja “contractul” pentru… moarte! Gestul suprem facut de Benone pentru ca sotiei sa-i fie bine

____

Benone Sinulescu sustine ca a fost doar racit
Benone Sinulescu sustine ca a fost doar racit

„Am citit ca imi astept moartea care imi da tarcoale, ceea ce nu e deloc asa. Vreau sa traiesc, nu sa mor! S-au speriat fanii mei din toata lumea cand au auzit asta. Intr-o singura zi am primit sute de apeluri din toata lumea daca ma simt bine… Normal ca le-am spus adevarul: am fost racit, dar acum sunt bine. Am vrut sa merg la inmormantarea Marioarei Murarescu, dar eram in focurile iadului, aveam temperatura 39 de grade Celsius. Asta ce inseamna… ca voi muri dintr-o raceala?! Ca orice om, mai racesc.”, a declarat Benone Sinulescu pentru „ring”.

Benone Sinulescu sustine ca a facut o pauza mai mare intre concerte, urmand ca in viitorul apropiat sa cante in afara. „Am refuzat sa cant de revelion pentru ca in martie plec in Italia, iar de 1 Mai voi fi la Miami, in Florida, la cel mai mare festival al comunitaţii romanesti din SUA”, a mai spus artistul.

Artistul spune ca va relua concertele, in martie
Artistul spune ca va relua concertele, in martie

„Nu vreau sa fiu fraierit!”

Cantaretul a povestit ca a fost tras pe sfoara de o producatoare de la o televiziune cunoscuta, aceasta uitand sa ii plateasca intreg onorariul pentru un concert.

Cantaretul a povestit ca a fost pacalit de o producatoare TV
Cantaretul a povestit ca a fost pacalit de o producatoare TV

„Am fost victima unei escrocherii. Pe 22 septembrie 2012 am cantat la Azuga si nici acum nu mi-am primit tot onorariul de 1.650 de euro. Evenimentul a fost organizat de o producatoare TV care m-a dus cu zaharelul, mi-a platit o parte in rate, dar tot nu s-a achitat conform contractului. Mai are sa-mi vireze vreo 1.500 de lei, dar nu-mi mai raspunde la telefon. Mi s-a facut sila. Nu e vorba de bani, ci de principiu… Acum nu mai are curaj sa ma cheme la emisiunile pe care le face la o mare televiziune comerciala. Am mai avut discuţii despre onorariu de-a lungul carierei mele de 57 de ani, dar nu vreau sa fiu fraierit. Nu sunt un avar, dar e vorba de corectitudine. Artistii ar trebui sa primeasca banii inainte de a urca pe scena”, a povestit artistul.

R.O.
 

Citește și...