BEST OF CANCAN TV! Oana Zăvoranu şi Pepe, împăcarea mileniului, Nikita sirena în Spania şi secretele frumuseţii Oanei Cuzino

Publicat: 20/12/2012 | 22:36

Emisiunea CANCAN TV a oferit telespectatorilor Acasă momente antologice care vor rămâne mult timp în memoria celor fideli care erau în fiecare seară în faţa televizoarelor de la ora 22:00.

oana

Astăzi, CANCAN TV vă prezintă a doua parte a celor mai bune momente din acest sezon.

Pentru că este unul dintre cele mai cosmopolite showuri de pe piaţă, CANCAN TV îţi oferă câteva dintre cele mai inspirate şi memorabile clipe ale emisiunii prezentate de Adrian Artene şi Ilinca Vandici.

cuzino

De la secretele frumuseţii Oanei Cuzino şi casa Elenei Udrea până la aventurile Nikitei în Spania, CANCAN TV ţi-a prezentat de fiecare dată cele mai fierbinţi subiecte ale momentului. Totul a culminat cu împăcarea mileniului dintre Oana Zăvoranu şi Pepe atunci când cei doi au stat unul lângă celălalt pe canapeaua emisiunii şi au oferit telespectatorilor un show de zile mari.

Oana Cuzino este una dintre cele mai frumoase vedete de televiziune din România şi nu a ezitat să povestească micile trucuri pe care le foloseşte în fiecare zi ca să se menţină în formă.

best of

elena

Şi Elena Udrea este o femeie extrem de sexy şi şi-a arătat apartamentul din Roman, în exclusivitate pentru CANCAN TV.

nikita

Trecând într-un alt registru, showul de noapte de la Acasă TV a oferit un reportaj de zile mari cu Nikita care trăieşte în Malaga, Spania. După ce a făcut pe ghidul pentru reporterii CANCAN TV, femeia cu suflet de bărbat s-a dat cu tiroliana şi a rostit o onomatopee care cu greu poate fi uitată: „HUIDUHUUUUUUUUU!”, a exclamat Nikita de emoţie.

De departe lovitura sezonului pentru CANCAN TV  a fost întâlnirea dintre Oana Zăvoranu şi Pepe, pentru prima dată într-o emisiune televizată după divorţ. Cei doi foşti soţi au făcut deliciul spectatorilor şi telespectatorilor cu o conversaţie spumoasă fără nicio clipă de monotonie.

best of