Betty Salam se simte rău după operația de cezariană. Când va fi externată cu micuțul Matthias

Publicat: 02/10/2018 | 13:02

Potrivit celor mai noi informații despre starea de sănătate a lui Betty Salam, care a devenit ieri mămică pentru prima dată, ea se simte bine în prezent. Totuși, la scurt timp după operațiua de cezariană, tânăra artistă a avut câteva dureri. Desigur, acestea sunt normale după o astfel de intervenție, iar medicii le avertizează pe femeile care optează pentru această variantă de a-și aduce pe lume bebelușii. Starea de rău însă pe care a acuzat-o vedeta nu i-a umbrit fericirea fără margini pe care a simțit-o când și-a strâns pentru prima dată fiul în brațe.

Citește și: Prima poză cu Betty Salam după ce a născut. Mesajul transmis de pe patul de spital de proaspăta mămică

Betty Salam se simte rău după operația de cezariană. Când va fi externată cu micuțul Matthias

În cadrul interviului, verișoara proaspetei mămici a dat și mai mult din casă: ea a mărturisit că, dacă totul decurge normal, iar durerile o vor lăsa pe Betty Salam, aceasta va fi externată joi, 4 octombrie.

Citește și: Primele declarații ale lui Cătălin Vișănescu după ce a născut Betty Salam

Eu am o mare problemă cu neamurile, nu înţeleg care cum vine. Foarte emoţionată, vă daţi seama, ea e încă un copil într-un fel. Cătălin foarte fericit, cred că a fost cel mai fericit. Mama lui Cătălin plângea, mama la fel. Este ok, se simte foarte bine, o durea puţin burta. Voi merge şi astăzi. A vorbit mama cu ea. Nu are voie să mănânce foarte multe, au spus că îi dau ei exact ce are voie să mănânce. E foarte frumos. Chiar e frumos. Toată lumea acolo pe el! E foarte vioi, se întindea, aveai senzaţia că se uită la tine. Probabi poimâine va veni acasă. I-au făcut camera, i-au făcut dressing”, a dezvăluit Bia, verișoara lui Betty Salam, în cadrul emisiunii “Star Matinal” de la Antena Stars.

Citește și: Soacra lui Betty Salam, declarații din fața clinicii în care artista a născut: “I-am dat sfaturi, a fost ok”

Betty s-a căsătorit civil cu alesul inimii sale, Cătălin Vişănescu, pe 22 iunie

Cei doi au devenit părinți pe 1 octombrie, iar fiul lor a primit numele Matthias Ștefan. Pe 28 august 2018, artista a împlinit 18 ani. Anul viitor, ea și Cătălin Vișănescu vor face nunta. Vă reamintim că fata celebrului artist a fost cerută de soţie pe 11 septembrie 2017 în aeroport, după ce s-a întors dintr-o vacanță în care a fost peste hotare.

Betty e fiica lui Florin Salam. Ea şi fratele său, Danny, s-au născut în urma mariajului manelistului cu prima lui soţie, cu Ştefania sau Fănica, aşa cum îi alinta prima soţie, care a fost răpusă de cancer pe 12 aprilie 2009. Mama lui Betty avea 27 de ani când a murit.