Bianca a renuntat DEFINITIV la Victor! Vezi ce mesaj de ADIO a postat pe Facebook

Publicat: 13/02/2014 | 11:53

In doar cateva zile, infidela s-a transformat in victima. Bianca Dragusanu, caci despre ea este vorba, a luat o decizie transanta. Roscata a hotarat sa renunte definitiv la Victor Slav, neputand trece peste presupusa infidelitate a sotului ei.

SMS-urile fierbinti dintre Victor Slav si Anda Adam au pus punct definitiv casniciei dintre prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV si Bianca.

Bianca si Victor, in vremurile bune
Bianca si Victor, in vremurile bune

Fosta asistenta TV a postat un mesaj pe Facebook, anuntand – indirect, ce-i drept – ca nu vrea sa mai lupte pentru a-si salva casnicia si ca doreste un viitor alaturi de altcineva.

Victor are acum cale libera sa se intoarca in bratele Andei
Victor are acum cale libera sa se intoarca in bratele Andei

Nu te poti intoarce in timp sa-ti faci alt inceput, dar poti incepe ASTAZI sa-ti constuiesti viitorul!„, a scris Bianca Dragusanu pe contul ei oficial de pe respectiva retea de socializare.
_____

CITITI SI:

Ce s-a intamplat in noaptea sms-urilor “infidele”! Stim cu cine si ce a facut Slav in timp ce Bianca il cauta prin asternuturi

Bianca a ajuns la capatul puterilor. „Da, am plans astazi”. Despartirea de Slav o face sa sufere ENORM
_____

Prietenii virtuali au reactionat imediat, dandu-i dreptate Biancai si felicitand-o pentru decizia luata. „Multa bafta! Chiar meriti ceva mai bun! Si te rog nu mai suferi si nu te mai condamna! Sunt persoane multe care au facute lucruri neplacute! Bafta am incredere stiu ca esti un om puternic„, a scris o amica, completata de alta: „Nu te uita in urma!„.

10 martie – ziua Z

Victor Slav si Bianca Dragusanu au depus actele de divort in data de 5 februarie, invocand un motiv des folosit in astfel de cazuri: neintelegeri iremediabile. Potrivit legilor procedurale din Dreptul Familiei, cei doi au timp pana pe 10 martie sa se razgandeasca. In caz contrar, prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV si fosta asistenta TV vor fi declarati divortati.

J.D

Citește și...