Bianca, bulversata de dezvaluirile lui Cristea. A intrat in direct la TV: „Sunt un om ranit. Adi m-a facut sa sufar din nou”

Publicat: 17/02/2014 | 23:22

Dezvaluirile lui Adi Cristea de luni dupa-amiaza au bulversat-o pe Bianca Dragusanu. Fosta asistenta TV a intrat noaptea in direct intr-o emisiune televizata si si-a manifestat dezamagirea de gestul facut de fost ei iubit.

Bianca marturiseste ca nu a vazut emisiunea in care „Printul” a dat tot din casa, fiind mai apoi pusa la curent de dezvaluirile fotbalistului.

Reactia ei? „Sunt dezamagita total. Mi-am asumat tot, nu l-am provocat. Nu inteleg de ce a aparut si a vorbit despre mine. Povestea asta ma depaseste, nu mai am energie sa ma mai justific. Eu sustin in continuare ceea ce am spus. Din pacate, consider ca un barbat demn nu trebuie sa isi povesteasca iubirile la televizor. Citez dintr-o declaratie mai veche a lui„, a spus Bianca la Kanal D.

Bianca se declara complet dezamagita de comportamentul lui Cristea
Bianca se declara complet dezamagita de comportamentul lui Cristea

Imediat dupa aparitia televizata a lui Cristea, Bianca a purtat o discutie cu sotul ei. „Am vorbit cu Victor dupa iesirea lui Adi. Nu a trebuit sa ma justific in fata lui Victor, pentru ca el stie tot adevarul. Bineinteles, povestile sunt multiple si fiecare are partea lui de adevar. Victor este… nu pot sa-mi exprim eu starea lui psihica, pentru ca e un om ranit, eu sunt un om ranit, Adi e un om satisfacut. Aici e vorba de orgoliu, nu inteleg de ce a iesit sa vorbeasca acum si ce context„, continua vedeta.
____

CITITI SI:

Adi Cristea a expus-o pe Bianca! Cu ce SMS a venit in direct la TV, spunand ca este de la roscata: „L-am primit in ziua cununiei”

Nemes a aterizat intr-un anturaj de fotbalisti! Dovada ca „Printul” si cel mai bun prieten al lui Mutu ar fi impartit-o o noapte
____

Bianca sustine ca Adi Cristea a mintit in totalitate in ceea ce a spus. „Ma declar dezamagita ca am avut incredere intr-un om care se pare ca nu se va schimba niciodata. Din mai multe puncte de vedere. Tot ce a spus el este minciuna, a spus numai aberatii. Sunt foarte multe lucruri pe care as putea sa le demontez, dar nu vreau, pentru ca nu vreau sa ma contrazic cu nimeni. Din pacate pentru mine, rezultatul il stie si el. A vrut sa ma aduca in aceasta stare. Poate e impacat acum, poate se simte mai bine, poate s-a imbogatit partial, poate ca viata lui va fi mai frumoasa. Pe mine una m-a facut sa sufar din nou. Adi nu stie sa piarda, nu mai are nimic de pierdut si, din pacate, a facut acest lucru si m-a mai dezmagit inca o data, dovedindu-mi ca unii oameni nu se shimba niciodata„, a conchis Bianca Dragusanu.

S-au iubit 4 ani!

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea au avut o relatie de 4 ani. In acelasi timp, “Printul” a fost si motivul pentru care Catalin Botezatu a decis sa se desparta de Bianca. In tot acest timp, fosta asistenta TV si fotbalistul s-au certat de mai multe ori, roscata acuzandu-l pe iubitul ei de la vremea aceea ca o inseala.

J.D
 

Citește și...