Bianca Dragusanu a renuntat de tot la Victor Slav si la Adrian Cristea! „Adica, asta e singura… „

Publicat: 15/05/2014 | 16:29
Bianca Dragusanu a renuntat de tot la Victor Slav si la Adrian Cristea! „Adica, asta e singura… „

Bianca a avut parte de o vacanta de neuitat in Turcia, alaturi de Victor Slav, escapada ce nu i-ar fi facut tocmai bine vedetei. Dupa ce a revenit in tara, suparata ca Victor Slav a refuzat sau aiba din nou o relatie cu ea, Bianca a plecat in Miami.

Bianca Dragusanu s-a stabilit in casa unei prietene foarte bune, cantareata JJ, si nu pare sa isi doreasca sa se intoarca prea curand in Romania. Vedeta este pregatita sa o ia din nou de la capat, insa, de aceasta data, pe meleaguri straine.

Bianca Dragusanu

Roscata se bucura de vremea calduroasa din America si nu a ezitat sa se pozeze in ipostaze cat se poate de provocatoare la plaja.

Bianca Dragusanu

Bianca este pregatita sa treaca peste divortul de Victor Slav si sa scape definitiv de Cristea si a postat pe contul sau de Facebook o imagine insotita de comentariul: „Totul va fi bine… adica, asta e singura varianta pe care o am „

Bianca Dragusanu

Admiratorii sai o sustin in alegerea ei de a parasi tara pentru o perioada nedeterminata de timo si i-au comentat: ” Bianca,esti o femeie frumoasa,inteligenta si ambitioasa,in ciuda rautatilor ai un suflet bun si din partea mea ai tot respectul. Te pup Bianca”.

A.P

Citește și...