Bianca Drăguşanu a spus care e motivul pentru care Victor Slav NU calcă strâmb: „Devin un balaur nu cu şapte, ci cu 12 capete”

Publicat: 07/11/2017 | 13:31

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav se iubesc de cinci ani şi, deşi, relaţia lor nu a fost lipsită de probleme grave, care au dus chiar şi la despărţiri, ei formează azi unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. În cadrul unui interviu, vedeta a dezvăluit motivul pentru care tatăl fiicei sale nu îi greşeşte niciodată.

În cadrul emisiunii pe care o moderează, Bianca Drăguşanu a povestit o discuţie pe care a avut-o astăzi cu una dintre prietenele sale. La un moment dat, prezentatoarea TV a dat din casă şi a mărturisit cum l-a făcut pe Victor Slav să nu-i greşească niciodată. Vedeta a recunoscut încă o dată că are o gură mare când e vorba de o discuţie aprinsă şi că fiecare iubit ar fi bine să aibă în minte imaginea cu partenera sa când e furioasă înainte să facă vreo prostie.

După dezvăluirea făcută la TV, mulţi sunt convinşi că acesta e unul dintre motivele pentru care Victor Slav nu iese din cuvântul partenerei sale. Desigur, nu mai e un secret pentru nimeni faptul că prezentatorul TV are o educaţie aleasă şi e un adevărat gentleman.

Printre bărbaţii celebri cu care a avut o relaţie Bianca Drăguşanu se numără şi designerul Cătălin Botezatu.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu, adevărul despre despărţirea de Bianca Drăguşanu: ”Era o astfel de femeie şi aşa va fi întotdeauna“

„Vorbeam azi cu prietena mea Sonia, care are soţ, copil, un câine şi e o artistă foarte bună. (…). E o gospodină desăvârşită şi o mamă model. E genul ăla de femeie care îşi ţine casa ca la carte. Şi am întrebat-o: «Fată, cum ai reuşit să îi ţii pe toţi în frâu?».  Şi ea mi-a spus: «Poftim? Milătărie fac cu ei! Cu toţi patru! Inclusiv cu câinele.» (…).  Şi eu sunt aşa… par dulcică şi împăciutoare, dar nu sunt aşa. Gura mea asta mare spune vrute şi nevrute (…). Devin un balaur nu cu şapte, ci cu 12 capete. Şi ce senzaţie poate declanşa un balaur omului de lângă: frică! (…). Păi, normal, dacă stai cu ea, normal că o iubeşti. Dar, de câte ori ai intenţia să greşeşti, trebuie să ai permanent în gând: privirea ei. Să îţi îngheţe sângele! (…).”, a povestit Bianca Drăguşanu în cadrul emisiunii „Te vreau lângă mine”.

Prezentatoarea TV şi Victor Slav au devenit părinţi în toamna anului trecut. Fiica lor poartă numele Sofia Natalia.

Citește și...