Bianca Drăguşanu, crize de nervi în emisiune: „Ar trebui să mă respectaţi!” L-a dat afară din platou

Publicat: 03/10/2017 | 14:07

Bianca Drăguşanu a fost foc şi pară, în ediţia de azi a emisiunii „Te vreau lângă mine”. Blonda s-a impus în faţa celor prezenţi în platou şi, când a văzut că lucrurile degenerează, l-a dat afară pe Cristi, unul dintre concurenţi.

Băieţii din platoul emisiunii mai aveau puţin şi se luau la bătaie în direct. Bianca Drăguşanu i-a pus la punct pe Andrei şi pe Cristi, atunci când a observat că nu se mai poate înţelege cu ei.

Andrei, te dau afară dacă nu taci acum! Lasă microfonul jos. Tu ai pe cineva acasă, de ce îţi manifeşti acum nişte frustrări?”, a izbucnit Bianca.

După ce a văzut că cei doi încep să aibă derapaje verbale, blondina i-a trimis la plimbare: „Andrei, e ultima oară când îţi zic, lasă microfonul ăla jos. Cristi, tu la fel. Nu vrei să te duci să o aduci pe Bella (căţeluşa Biancăi n.r)? E la machiaj. Ia du-te, Cristi, vezi ce face Bella. Du-te”.

Supărată pe situaţia creată în platou, Bianca Drăguşanu a ţinut să precizeze un singur lucru: „Ar trebui să mă respectaţi mai mult! Nu îmi place să fiu întreruptă. Eu vă respect, vă ascult, eu nu ţip la nimeni, nu despre asta e vorba în emisiunea asta.

 

Citește și...