Bianca Dragusanu da cartile pe fata despre relatia cu Adi Cristea. Vezi ce a spus despre „Print”

Publicat: 07/02/2014 | 19:21
Bianca Dragusanu da cartile pe fata despre relatia cu Adi Cristea. Vezi ce a spus despre „Print”

Bianca Dragusanu a alergat dupa doi iepuri, insa nu a prins niciunul. Ce-i drept, pe cel de-al doilea nici nu a vrut sa-l prinda, roscata marturisindu-i unui amic ca nu il mai vrea pe Adrian Cristea si ca il vede ca pe un simplu prieten.

Dupa divortul de Victor Slav, multi s-ar fi asteptat ca Bianca sa se arunce in bratele „Printului”. Surpriza, insa! Roscata nu mai simte nicio atractie pentru fostul ei iubit.

Bianca a marturisit ca nu mai simte nicio atractie pentru Adi Cristea
Bianca a marturisit ca nu mai simte nicio atractie pentru Adi Cristea

Fosta asistenta TV i-a facut aceasta marturisire lui Adrian Ceausu, cel mai bun prieten al lui Adrian Cristea si, totodata, bun amic al Biancai.
______

CITITI SI:

Primul mesaj al lui Adrian Cristea dupa divortul Biancai de Victor: „Imi provoaca mila”

La asta sigur nu te asteptai! Ce a scris Victor Slav in cererea de divort de Bianca Dragusanu
______

Am vorbit cu Bianca inainte de a veni aici si mi-a spus ca ea si Adi sunt doar prieteni. Dar nu se stie niciodata ce le recomanda viitorul. Adrian este ok, el e mereu calm. Totusi, Bianca si Adi au avut o relatie de 4 ani, nu o casnicie de 4 luni. Au fost la un pas de casatorie, si-au luat si verighete, dar nu s-a mai intamplat„, a spus Adi Ceausu la Antena 1.

A facut o obsesie pentru Bianca

Adrian Cristea si Bianca au avut o relatie de trei ani, presarata cu multe certuri si impacari. Imediat cum s-au despartit definitiv, roscata a inceput o relatie cu Victor Slav, cu care s-a maritat in septembrie anul trecut. In tot acest timp, Bianca si fostul iubit au pastrat o stransa legatura si s-au intalnit pe ascuns de cate ori au avut ocazia.

J.D