Bianca Dragusanu isi arata FUNDUL in cele mai incendiare poze de anul asta: TOTI barbatii din Miami au intors capul dupa ea!

Publicat: 13/05/2014 | 21:07

Bianca Dragusanu se relaxeaza in Miami, acolo unde a plecat fara sa anunte pe nimeni. Roscata a reusit sa bage in boala toti barbatii care au vazut-o la plaja.

Orele petrecute in sala de fitness si-au spus cuvantul, la fel si regimul alimentar extrem de strict care acum pe Bianca Dragusanu sa arate perfect in costum de baie.

bianca

Bianca si-a luat doar bilet dus pentru Miami si a fost cazata de cantareata JJ, una dintre cele mai bune prietene ale ei. Cum nu are niciun fel de program, Bianca se relaxeaza pe plaja si isi face o multime de poze.

bianca

Bianca poarta tocuri din ce in ce mai rar
Bianca poarta tocuri din ce in ce mai rar

Pentru ultima sedinta foto a optat pentru un costum cu animal print si si-a aratat fundul dupa care foarte multi barbati au intors capul.

bianca

________________
Citeste si
Goala pe plaja din Miami! Primele poze de anul asta cu Bianca Dragusanu in costum de baie!

Si visul ei a devenit realitate! Am aflat ce face Bianca Dragusanu in America! Uite pentru ce a fugit roscata din tara
________________

L-a lasat pe Victor sa se ocupe de atelierul de haine

De altfel, Bianca nici macar nu l-a anuntat pe Victor de plecarea ei in Statele Unite, chiar daca asta a insemnat pentru el un plus de responsabilitati, pentru afacerea comuna: “De afacere se ocupa Victor. A fost instiintat ca Bianca pleaca in America pe o perioada nedeterminata. Macra pe planul asta se inteleg fara probleme. Acum, doar afacerea ii mai leaga”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

Se pare ca, dupa venirea din Turcia, acolo unde au stat o saptamana, Bianca si Victor si-au dat seama ca e cazul cel putin sa faca o pauza in ceea ce priveste relatia lor si probabil ca indiferenta afisata va reusi sa transeze lucrurile inrte ei.

D.C.
 

Citește și...