Bianca Drăgușanu, surprinsă într-o ipostază sexy la plajă într-un costum de baie provocator. Mesajul sincer transmis de divă

Publicat: 16/09/2018 | 15:22

Toamna se anunță una cu temperaturi foarte mari, iar zilele călduroase au făcut-o pe Bianca Drăgușanu să facă în acest weekend bilanțul verii care s-a încheiat. Odată cu acest lucru, frumoasa blondină a făcut publică o poză incendiară realizată într-una dintre escapadele sale la malul mării.

Citește și: Totul e clar acum despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea! Declarații neașteptate: “Gestul a deranjat-o pe blondină”

Bianca Drăgușanu, surprinsă într-o ipostază sexy la plajă într-un costum de baie provocator

În vârstă de 36 de ani, Bianca Drăgușanu profită din plin de atuurile sale și, chiar dacă a încheiat relația de iubire cu Tristan Tate, ea privește cu mult optimism spre viitor. Mai mult, ea a transmis un mesaj cu subînțeles, sunt de părere unii dintre internauți, după ce a urcat pe o rețea de socializare o fotografie în care apare într-un costum de baie negru, cu o croială foarte sexy. “Well… good bye… summer 🔥 you have been amazing 😉 ❤️ (n.r.: Ei bine… la revedere… vară. Ai fost uimitoare)” a scris pe pagina ei de Facebook.

În poza HOT, fosta prezentatoare este în apa mării și privește seducător către cel sau cea care a imortalizat momentul.

Porți atât de bine costumele de baie”, “Te iubesc, Bianca”, “Ești superbă” sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: Cătălin Botezatu a spus, în sfârșit, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu. Motivul emoționant pentru care fosta prezentatoare a stat cu el

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Vedeta şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu va mai prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.
Citește și...