Totul e clar acum despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea! Declarații neașteptate: “Gestul a deranjat-o pe blondină”

Publicat: 16/09/2018 | 13:07

Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea s-a stins de câteva luni bune, dar, în urmă cu câteva ore, au apărut noi informații în legătură cu adevărata relație dintre cele două vedete, care se bucură de simpatia și susținerea a milioane de oameni din țară și din străinătate.

Citește și: Cătălin Botezatu a spus, în sfârșit, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu. Motivul emoționant pentru care fosta prezentatoare a stat cu el

Totul e clar acum despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea

În fața camerelor de filmat, Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea păreau să fie bune prietene, însă, în realitate, între cele două nu era o relație apropiată. Persoane apropiate ale celor două dive au declarat sub protecția anonimatului că soția lui Tavi Clonda a considerat că Bianca Drăgușanu nu este deloc potrivită ca să modereze emisiunea “Te vreau lângă mine” cât timp ea era în concediu de maternitate. Totuși, rezultatele au arătat că frumoasa blondină a reușit să obțină un rating foarte mare pentru emisiunea de la Kanal D, astfel că temerile Gabrielei Cristea nu s-au adeverit.

“Cel mai probabil, Gabi se gandea ca Bianca nu este potrivita sa ii ia locul, de aceea ar fi reactionat asa! Cert este ca gestul a deranjat-o pe blondina, care, de atunci, nu a mai vrut sa aduca vorba despre fosta prezentatoare in emisiune, fie si din complezenta”, au dezvăluit persoane din anturajul celor două vedete, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Gabriela Cristea, surpriză emoționantă de ziua de naștere a soțului ei, Tavi Clonda

Atunci când Gabriela Cristea a născut-o pe prințesa ei, Victoria, Bianca Drăgușanu a făcut o declarație frumoasă cu ocazia fericitului eveniment: “Este o femeie foarte frumoasa care urmeaza sa intre in cea mai frumoasa etapa a vietii ei. Le doresc sanatate amandurora. Cu siguranta Gabriela va face o fata la fel de frumoasa ca ea”.

Gabriela Cristea a devenit mamă pentru prima dată în toamna anului trecut

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda.

Citește și:Bianca Drăgușanu, lovitură sub centură pentru fostul iubit: “Pregătindu-mă pentru cea mai bună parte din viața mea”

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Vedeta şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu va mai prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.