Cătălin Botezatu a spus, în sfârșit, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu. Motivul emoționant pentru care fosta prezentatoare a stat cu el

Publicat: 15/09/2018 | 12:38
După mulți ani de când au decis să pună punct poveștii lor de iubire, Cătălin Botezatu a mărturisit care este, de fapt, adevăratul motiv pentru care Bianca Drăgușanu i-a fost parteneră de viață. În vârstă de 51 de ani, designerul a făcut această dezvăluire ca să le dea peste nas cârcotașilor care au spus mereu că frumoasa vedetă a stat cu el pentru celebritatea și banii săi.

Cătălin Botezatu a spus, în sfârșit, adevărul despre relația cu Bianca Drăgușanu

Cătălin Botezatu a mărturisit cu sinceritate că Bianca Drăgușanu a format un cuplu cu el în trecut, pentru că îl iubea cu adevărat. Mai mult, creatorul de modă a subliniat că dragostea era reciprocă și că el o iubește în continuare, o apreciază pentru evoluția și maturitatea de care dă dovadă.

Citește și: Bianca Drăgușanu, mărturii exclusive despre admiratorul secret: ”În fiecare zi, primesc…”

“Am avut norocul sa fiu iubit de femei care m-au adulat pentru ceea ce sunt eu si lor le multumesc ca au existat in viata mea si si-au pus amprenta pe barbatul Catalin Botezatu. Bianca este una dintre ele. Ea chiar m-a iubit pe mine pentru ceea ce sunt, iar eu am iubit-o pentru ceea ce a fost, este si va fi. Bianca a demonstrat ca poate fi o prezentatoare de succes, un designer vestimentar, femeie de afaceri si o mama perfecta, iar eu am crezut in ea inca de la inceput”, a declarat Cătălin Botezatu potrivit wowbiz.ro.

De altfel, cunoscutul creator de modă internațional a rămas în relații bune cu fosta iubită, Bianca Drăgușanu.

“Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar si este foarte sensibila. Sufera cand se cearta cu cineva. Mi-a plans in brate de multe ori dupa diferite divergente avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macina mult cand este atacata gratuit, chiar daca nu o arata. Am mai remarcat de la inceput la ea si ca este o fata inteligenta si ambitioasa”, a mărturisit designerul în urmă cu ceva timp despre Bianca Drăgușanu.

Citește și: Victor Slav, mesaj pentru Bianca Drăgușanu după ce s-a pozat complet dezbrăcată?

Bianca Drăgușanu a fost căsătorită cu Victor Slav, dar au divorțat

Citește și: BIANCA DRĂGUŞANU A VORBIT DESPRE VIAŢA INTIMĂ ALĂTURI DE VICTOR SLAV: „EU AM NIŞTE FANTEZII…”

Bianca Drăguşanu s-a născut pe 6 martie 1982 în Hunedoara. Vedeta şi Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civilă a Sectroului 3 din Bucureşti. Nunta au făcut-o pe 29 septembrie 2013, iar naşi au fost Nicoleta Luciu şi soţul ei Zsolt Csergo. La câteva luni după ce au devenit soţ şi soţie, în 2014, din păcate, ei au divorţat.
Ulterior, ei şi-au reluat relaţia în secret, după care blonda a făcut totul public. Bianca Drăgușanu i-a dăruit o fiică lui Victor Slav. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Ea are și un atelier de croitorie, de unde ies adevărate capodopere vestimentare. La sfârșitul lunii iulie, vedeta și-a încheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, astfel că nu va mai prezenta emisiunea “Te vreau lângă mine”. Ea a fost înlocuită de Andreea Mantea.
Citește și...