Gabriela Cristea, surpriză emoționantă de ziua de naștere a soțului ei, Tavi Clonda

Publicat: 15/09/2018 | 14:37

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o poveste de dragoste cum rar ți-e dat să întâlnești în lume. După mai multe probleme și traume trăite în trecut, cei doi soți trăiesc în prezent cea mai frumoasă perioadă din viața lor. Iar astăzi e motiv de bucurie în familia lor: cântărețul împlinește o frumoasă vârstă, iar soția lui l-a surprins cu o declarație de iubire în public.

Citește și: Gabriela Cristea i-a pus condiții dure lui Tavi Clonda, înainte de căsătorie!

Gabriela Cristea, surpriză emoționantă de ziua de naștere a soțului ei, Tavi Clonda

Șa ceas aniversar, prezentatoarea TV i-a făcut o urare emoționantă soțului ei, Tavi Clonda. Gabriela Cristea a așternut pe o rețea de socializare cele mai prețioase trăiri pe care le experimentează datorită partenerului ei de viață și i-a urat tradiționalul: “La mulți ani” așa cum l-a obișnuit de când sunt împreună.

“În fiecare zi ne întâmpină cu un zâmbet larg și ne face să ne simțim importante. În fiecare zi mă face să mă fâstâcesc atunci când îmi arată că a meritat să mă îndrăgostesc de el. În fiecare zi mă emoționează cu felul în care a ales să fie tată. În fiecare zi mă face să zâmbesc pentru gesturile mari și mici. În fiecare îmi spune și mă face să simt că sunt frumoasă. În fiecare zi îi mulțumesc lui Dumnezeu că mi-a dat putere, dragoste și discernământ să îl primesc cu bucurie pe el în viața mea. La mulți ani, iubitul meu!” este mesajul scris de prezentatoare pe pagina sa oficială de Facebook.

La multi, multi ani sanatosi si fericiti! Va doresc toata fericirea din lume alaturi de Victoria!”, “ La mulți ani, Gabriela pentru al tau soț, sa fiți fericiți și să vă iubiți, respectați. Felicitări ptr iubire pe care v-o purtați și să vă trăiască prințesa, și să fiți mereu mândri de ea, va pup ”, “La mulți ani cu sănătate și fericire alături de familia lui dragă adică…de voi… ființe minunate, pupici! sunt trei dintre comentariile lăsate de prietenii virtuali.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda se căsătoresc religios! A vrut să fie secretă nunta, dar, ulterior, a dezvăluit toate detaliile

Zilele trecute, Gabriela Cristea l-a filmat pe Tavi Clonda în timp ce tundea iarba din grădina vilei în care locuiesc cu fiica lor, Victoria, și cei doi câini.

“Am cel mai sexi gradinar #victorienii @taviclonda” a scris vedeta în dreptul filmării de mai jos, urcată pe Instagram.

View this post on Instagram

Am cel mai sexi gradinar #victorienii @taviclonda

A post shared by Gabriela Cristea (@gabrielacristeaclonda) on

Gabriela Cristea a devenit mamă pentru prima dată în toamna anului trecut

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda.

Citește și: Gabriela Cristea, mesaj dur la adresa femeilor care își pun silicoane. “Ați stat de vorbă cu…”

Citește și...