Gabriela Cristea i-a pus condiții dure lui Tavi Clonda, înainte de căsătorie!

Publicat: 14/09/2018 | 09:23

Au rămas mai puțin de două luni până când Gabriela Cristea și Tavi Clonda își vor uni destinele și în fața lui Dumnezeu. Prezentatoarea Antena Stars a pus însă câteva condiții înainte de marele moment, reguli care prvesc petrecerea burlacilor. 

Gabriela Cristea a declarat că va face nunta cu Tavi Clonda luna viitoare.

“O să vorbesc despre asta, deşi nu vrem să facem o nuntă publică. Vrem să facem această căsătorie religioasă doar pentru noi. Să facem nişte poze frumoase, să stăm cu fiica noastră. O să fim vreo 20 de persoane. O să am o rochie de mireasă spectaculoasă cu un voal spectaculos, iar seara o să îmbrac o rochie elegantă. Vreau să fie departe de ochii presei. O să fie în toamnă, dar încă nu ştim data. Cred că o să fie în octombrie”, a mărturisit Gabriela Cristea în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

Citește și: Gabriela Cristea, momente de gelozie: ”Erau două fete lângă Tavi…” 

Pe lângă pregătirile de nuntă, Gabriela Cristea mai are și alte evenimente cu care să „își bată capul”. Gabi a mărturisit, în cadrul emisiunii pe care o moderează, faptul că Tavi Clonda își poate organiza petrecerea burlacilor doar dacă îndeplinește anumite condiții. Cum toată lumea știe în ce manieră se desfășoară, de regulă, aceste petreceri, Gabriela vrea să se asigure că evenimentul va avea loc undeva unde să-l poată „monitoriza” îndeaproape . Iată care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinească Tavi Clonda pentru a beneficia de petrecerea burlacilor, înainte de nuntă.

Citește și: Gabriela Cristea a spus cum va arăta rochia de mireasă: “Așa mi-a promis soțul meu”

Eu i-am zis soțului meu. Dacă vrea să facă petrecerea burlacilor, o face aici, acasă, pe terasă. I-am zis: tu cu băieții, iar eu mă uit de la balcon!” a susținut Gabriela Cristea, în cadrul emsiunii „Te iubesc de nu te vezi”, comentariul prezentatoarei făcând deliciul publicului.