Bianca, imbracata sumar in timp ce butona telefonul! „Vorbeste cu Cristea!” Uite mesajul pe care l-a transmis roscata!

Publicat: 11/04/2014 | 12:03

Intinsa in pat, imbracata sumar si butonand telefonul... Este imaginea pe care fanii Biancai Dragusanu au asteptat-o cu sufletul la gura si care a stranit un lung sir de dezbateri. Admiratorii au tras imediat concluzia ca roscata vorbeste cu Adi Cristea.

Chiar daca au fost vazuti recent impreuna, Bianca si Victor nu mai formeaza demult un cuplu in ochii fanilor. Se pare ca atunci cand o vad in ipostaze “romantice”, admiratorii o cupleaza mai degraba cu Cristea decat cu cel care i-a fost candva sot.

Bianca s-a pozat imbracata sumar si butonand telefonul
Bianca s-a pozat imbracata sumar si butonand telefonul

“The less you care, the happier you’ ll be!/ Cu cat iti pasa mai putin, cu atat vei fi mai fericit!”, a scris Bianca in descrierea imaginii.

Fanii Biancai au concluzionat ca roscata vorbeste cu Adi Cristea
Fanii Biancai au concluzionat ca roscata vorbeste cu Adi Cristea

“Vorbea cu Cristea!”, “Nu vezi ca isi face singura poza?”, “Mai bine ai fi cu Cristea decat cu Slav. El este un avar de bani care. Asa cum a fost si cu Anda Adam gelos, uracios la cuvinte.”, au comentat fanii.

_____

CITESTE SI:

NIMENI nu l-a vazut pe Victor Slav asa! Fanii au fost SOCATI: „Trebuie sa gasesti o femeie adevarata”

Bianca Dragusanu a fost ceruta in casatorie! Cui i-a spus „DA” frumoasa roscata

______

A divortat acum o luna

Divortul dintre Bianca si Victor s-a pronuntat pe 10 martie, dupa ce Slav a hotarat sa nu retraga actele pe care le depusese cu o luna inainte.

Bianca si Victor Slav au divortat, pe 10 martie
Bianca si Victor Slav au divortat, pe 10 martie

Desi prezentatorul meteo sustine ca s-a despartit de sotia lui din cauza faptului ca nu mai avea incredere in ea, gurile rele au pus separarea pe seama escapadei roscatei la Paris, impreuna cu Adi Cristea.

R.O.
 

Citește și...