Bianca s-a decis! A avut oferte pe masă de la Antenă şi Pro, dar…

Publicat: 10/07/2017 | 00:00

Bianca Drăguşanu a avut trei oferte de a reveni în toamnă pe sticlă, iar acum s-a decis. CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, a aflat ce alegere a făcut iubita lui Victor Slav în ultimă instanţă. (CITEŞTE ŞI: Andreea Mantea a dat-o de gol pe Bianca Drăguşanu! Cum a anunţat bruneta că soţia lui Victor Slav a intrat deja în ”familia” Kanal D)

Bianca Drăguşanu a fost curtată de Antena 1, de PRO TV şi de Kanal D pentru a reveni pe micile ecrane, iar acum a luat decizia. (VEZI ŞI: O brunetă celebră îi vrea locul Gabrielei Cristea şi trece peste Bianca Drăguşanu: ”O să fiu noua prezentatoare Te vreau lângă mine!”)

Iubita lui Victor Slav a analizat intens ofertele şi, în final, a decis să nu bată palma cu nimeni şi să se dedice afacerilor şi vieţii de familie.

”Nu m-am înţeles cu nimeni”, a mărturisit Bianca Drăguşanu pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

După o scurtă călătorie de afaceri, blonda s-a întors acasă, alegând să-şi petreacă sfârşitul de săptămână împreună cu Victor, fiica lor, Sofia, şi mama ei, care este nedezlipită de micuţă. (VEZI ŞI: EXCLUSIV! Cum îl pregăteşte Bianca pe Victor pentru emisiune. „Era un pic tensionat, dar…”)

Bianca mărturiseşte că are o relaţie specială cu fiica ei şi că nimeni nu se aştepta să le vadă aşa, lucru care o face foarte fericită şi o împlineşte: ”Da, e foarte ataşată de mine. Toată lumea rămâne surprinsă de noi două. E lipici”.

Bianca Drăguşanu a primit oferte pentru trei proiecte TV

La sfârşitul lunii iunie, o prietenă de-ale Biancăi Drăguşanu dezvăluia detalii despre proiectul pentru care blonda a mers la negocieri la PRO TV. Sursa preciza însă că Bianca analizează ofertele atent şi că este posibil să nu accepte niciuna dacă aceasta nu o vor avantaja ca program sau nu o vor stimula financiar, deoarece familia este cea mai importantă: „Cât despre propunerea venită de la PRO TV, e vorba despre un proiect pe fashion, gen fosta emisiune «Shoppingul, pasiunea mea». Dar nu este hotărâtă, ea nu vrea să revină în televiziune decât dacă este foarte bine motivată financiar. Pentru 2.000 de euro nici nu se dă jos din pat, pentru că ea câştigă banii aceştia într-o zi, la un eveniment. În acest moment stă şi cântăreşte foarte bine lucrurile, analizează care proiect i se potriveşte cel mai bine şi cum ar putea să se împartă între copil, muncă şi familie. Bianca nu e disperată şi nici nu aleargă să revină pe sticlă. E foarte calmă şi reacţionează după ce a analizat la rece situaţia. Pentru a bate palma cu vreunul dintre trusturi, trebuie să fie îndeplinite trei criterii: să fie motivată financiar extrem de bine, să aibă un program bun, astfel încât să se poată ocupa în continuare de fiica ei şi, nu în ultimul rând, să fie un proiect bun, care să o atragă”.

Citește și...