Bianca şi-a băgat „nasul” în cadourile primite de Cristea de ziua lui: „Mi-am însuşit câteva”

Publicat: 03/12/2012 | 22:55
Bianca şi-a băgat „nasul” în cadourile primite de Cristea de ziua lui: „Mi-am însuşit câteva”

Petrecerea pe care Cristea a dat-o cu ocazia zilei de naştere a fost una de pomină. Cu prietenii şi cu iubita aproape, fotbalistul a petrecut pe muzica inconfundabilei Cornelia Catanga şi, bineinteles, a primit fel şi fel de cadouri.

 

Bianca Dragusanu

Dintre toate darurile pe care le-a primit iubitul ei, Bianca a avut grijă să oprească câteva şi pentru ea. Roşcata a recunoscut că a găsit câteva lucruri care i s-au potrivit ei şi, drept urmare, şi le-a însuşit.

Bianca Dragusanu

„Stai să văd câte cadouri mi-am însuşit! Anul trecut a fost petrecea de 3 ori mai mare şi a fost la fel de frumos. Telefonul ei a trecut şi pe la mine şi mi se pare normal. În momentul de faţă pot să spun că ne-am maturizat şi că suntem foarte bine. Are de toate. Eu îi doresc să aibă înţelepciune şi sănătate să se bucure de toate”, a spus ea la CANCAN TV, emisiune difuzată de luni până joi de la ora 22:00, pe Acasă TV.

Pentru că weekendul acesta şi-a sărbătorit ziua de naştere si Cătălin Botezatu, Bianca a recunoscut că l-a sunat şi i-a urat toate cele bune.

Bianca Dragusanu

„Am avut o discuţie de cinci minute la telefon, a fost o discuţie echilibrată, ca între doi prieteni„, a mai spus roşcata.

De ziua iubitului, Bianca a plănuit o scurtă vacanţă la Paris, însă dorinţa ei se va concretiza abia în momentul in care fotbalistul va avea timp.

„Vom merge la Paris când va avea si el vacantă. As vrea să plecam macar două zile, la shopping. El este mai cochet decât mine, stă, probează, eu cumpăr şi fară să probez. Uneori Adi mă enervează pentru că, atunci când plecăm undeva, eu sunt gata înaintea lui”, a mai spus Bianca Drăguşanu.

Clara Văcaru

Citește și...