Bianca si Cristea nu se mai pot ascunde! Au fost fotografiati impreuna, la Deva!

Publicat: 26/04/2010 | 00:00
Bianca Dragusanu si Adrian Cristea au ajuns la concluzia ca nu pot sta departe unul de celalalt si cauta in permanenta solutii sa se intalneasca departe de obiectivele paparazzilor.

Cei doi indragostiti au decis sa plece din Bucuresti in speranta ca in tara vor fi mai feriti de privirile indiscrete ale curiosilor si isi pot manifesta iubirea unul fata de celalalt fara nicio grija.

Tocmai de aceea, in week-end-ul care tocmai a trecut, asistenta lui Dan Capatos si fotbalistul dinamovist “au evadat” la Deva. S-au inselat cand au crezut ca acolo nu vor fi fotografiati!

Un cititor CANCAN a trimis pe adresa pont@cancan.ro cateva imagini cu cuplul atat de mediatizat in ultima perioada. Bianca si Adrian au iesit la plimbare pe strazile din oras si s-au comportat ca doi indragostiti. Fosta iubita a lui Catalin Botezatu si noul sau partener au incercat sa faca abstractie de persoanele de pe strada, in speranta ca nu vor fi recunoscuti iar mica lor escapada nu va mai ajunge din nou in presa. Au ras in permanenta, s-au sorbit din priviri, s-au imbratisat si au mers tinandu-se de mana, a povestit deveanul care i-a vazut.

Citește și...